reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Co do kąpieli to owszem słyszałam o tym, ale, że nie wolno pod koniec ciąży bo może wywołać skurcze i akcje porodową, dlatego też w szpitalach wyganiają przed samym porodem pod gorący prysznic, ale o początkowej fazie ciąży nie słyszałam nigdy i przyznam szczerze, że zarówno teraz jak i z Antkiem cały czas biorę gorący prysznic 🤔

reklama
Ja pierwsza córkę też urodziłam w wieku 19 lat ale niestety mój związek z ojcem zakończył się jak miała 2 lata. Zdecydowanie za młodzi byliśmy i on nie potrafił się zmienić tzn. Nie potrafiliśmy się dogadać po zamieszkaniu razem i kiedy pojawiły się codzienne problemy nie poradzilismy sobie z tym. Także gratuluję dojrzałego męża 😀
U mnie różnica między dziećmi jest duza:córka ma zaraz 15lat,syn 8 a jak urodze w lipcu to będzie miał już 9.
To u mnie podobnie . Tez urodziłam córkę w wieku 19 lat. Po 5 latach się rozwiedlismy. U nas różnica między dziewczynami to 9 lat :) teraz jak urodzę ta między starsza a fasola będzie 13 a młodsza 3,5 :D

Ja pierwsza córkę też urodziłam w wieku 19 lat ale niestety mój związek z ojcem zakończył się jak miała 2 lata. Zdecydowanie za młodzi byliśmy i on nie potrafił się zmienić tzn. Nie potrafiliśmy się dogadać po zamieszkaniu razem i kiedy pojawiły się codzienne problemy nie poradzilismy sobie z tym. Także gratuluję dojrzałego męża 😀
U mnie różnica między dziećmi jest duza:córka ma zaraz 15lat,syn 8 a jak urodze w lipcu to będzie miał już 9.

Rozumiem, różnie to bywa. Mój to czasem też jednak dzieciak na maksa się okazuje, a ma 23lata. Ale kupiliśmy mieszkanie w tym roku bez pomocy rodziców, z czego jest dumna i jakoś dajemy radę. Ja mam teraz umowę na okres próbny ale będzie dobrze, musi być 🙂

images.jpeg

A ja sobie chyba jutro podskocze na bete, ostatnio byłam w poniedziałek, sprawdzę przed wizytą czy dobrze przyrasta i czy jest powyżej 1000 bo niby wtedy dopiero coś widać 🤔

Krystaliczna a długo się znacie i jesteście razem? Ja mam 22, a mój mąż ma 23 lata, tylko my się znamy 8 lat, byliśmy ze sobą kilka lat, później była przerwa i wróciliśmy do siebie niedawno i od miesiąca jesteśmy małżeństwem ;) tez ma czasami takie dziecięce zachowania... ale do przeżycia ;) my znowu mieszkamy u moich rodziców, jesteśmy w trakcie budowy domu i oszczędzamy kasę :)
Ja dzisiaj mam dzień z życia wyjęty... cały dzień mdłości i taki ból kręgosłupa... ale u mnie to wina 3 przepuklin w odcinku lędźwiowym, jeździłam kilkanaście lat sportowo konno i mam takie pamiątki teraz 😤

reklama
ja dostałam skierowania na badania z krwi, wiecie, te przeciwciała Ig costam, ale prywatnie. I muszę wreszcie siąść do kompa i posprawdzac ceny w laboratoriach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry