Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na początek dobrze, że pęcherzyk jest we właściwym miejscu. Myślę, że warto posłuchać lekarza i na razie odpuścić badania krwi. Może kolejne badanie pozwoli coś więcej powiedzieć.
Aha ale powiedziała mi są mam jakieś obluszczenia na macicy - ze jakby jeszcze się nie zaczęła rozciągać czy coś takiego i w związku z tym mogę mieć plamienia ale kam się nimi nie przejmować chyba ze nastąpi silny ból podbrzusza i żywa krew. Powiedziała ze jak nie ma tych objawów to plamienie jest fizjologicznie normalne.
Kazała tez brać obowiązkowo jod i witamine D.
I uwaga tutaj któraś z Was pracuje w przedszkolu - powiedziała ze mam unikać jak ognia. Ze największe, najgorsze i najgroźniejsze skupisko wirusów i bakterii zagrażających płodowi. Także koleżanko może powinnaś iść na L4...
Może to i nawet lepiej . Oszczędzisz sobie stresu czekaniem na wynik . Na pewno jest dobrzeJa miałam isc na tą bete i nawet pojechałam ale było tyle ludzi w laboratorium a na dole mąż w aucie czekał z synkiem, że zrezygnowałam.. No nic, wszystkiego dowiem się w środę.
Ja pracuje w Szkole Podst.(awansowalam z przedzszkola) ale i tam rowniez jest siedlisko wirusow i innych rzeczy. Dlatego poprosilam o zwolnienie na 2tyg.Aha ale powiedziała mi są mam jakieś obluszczenia na macicy - ze jakby jeszcze się nie zaczęła rozciągać czy coś takiego i w związku z tym mogę mieć plamienia ale kam się nimi nie przejmować chyba ze nastąpi silny ból podbrzusza i żywa krew. Powiedziała ze jak nie ma tych objawów to plamienie jest fizjologicznie normalne.
Kazała tez brać obowiązkowo jod i witamine D.
I uwaga tutaj któraś z Was pracuje w przedszkolu - powiedziała ze mam unikać jak ognia. Ze największe, najgorsze i najgroźniejsze skupisko wirusów i bakterii zagrażających płodowi. Także koleżanko może powinnaś iść na L4...
Chyba jednak nie, bo jestem upierdliwa i już męcze męża żebyśmy pojechali jeszcze raz po 14 jak będę mogła zostawić synka z babciąMoże to i nawet lepiej . Oszczędzisz sobie stresu czekaniem na wynik . Na pewno jest dobrze![]()
Jesteś dla mnie bohaterką, ja tak zaczynałam z moim chłopakiem, po roku rzuciliśmy wszystko i wyjechaliśmy razem. Jesteśmy już 7 lat.