Madzialena07
Fanka BB :)
To ja mam 22, ale my planujemy i prenatalne zwykle i chcemy zrobić tez nifty... i u nas konsultacja 200 a usg 180-230 zależy od wieku ciąży. Ale czesto zdarza się tak, ze lekarz bierze tylko za konsultacje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Głowa do góry na pewno jest dobrze, ciaza może być młodsza@Gusia 2106 Ja się dlatego boję wizyty w środę, bo jak na 7 tydzień co wynika z om. niestety ta beta jest za niska..
Może jest późniejsza ciąża?@Gusia 2106 Ja się dlatego boję wizyty w środę, bo jak na 7 tydzień co wynika z om. niestety ta beta jest za niska..
Niby to wiem, tymbardziej, że test wyszedł dodatni dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce, a do 25.10 robiłam testy owulacyjne i były negatywne co wskazuje na to, że owulka była poprostu opóźniona bo ostatania miesiączka była 5.10 .. niemniej mam lekki stres i tak.Głowa do góry na pewno jest dobrze, ciaza może być młodsza☺ nie stresuj się.
Jejku. Mam nadzieję że nie będzie to żadne sttaszne przeżycie dla nikogo z Was.Jeszcze mnie oświeciło, że mały ma w styczniu rezonans i nie będe mogła przez ciąże przy nim być.. mam nadzieje, że chociaż do narkozy mi pozwolą, chociaż nie wiem jak tam z tym polem już w samym pomieszczeniu gdzie wykonują badanie..
Byłaś już u lekarza ?Niby to wiem, tymbardziej, że test wyszedł dodatni dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce, a do 25.10 robiłam testy owulacyjne i były negatywne co wskazuje na to, że owulka była poprostu opóźniona bo ostatania miesiączka była 5.10 .. niemniej mam lekki stres i tak.
Mi wyszedł pozytywny dzień przed spodziewanym okresem. Ale kupilam taki co wykrywa po kilku dniach. Ehh sama juz nie wiem nicNiby to wiem, tymbardziej, że test wyszedł dodatni dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce, a do 25.10 robiłam testy owulacyjne i były negatywne co wskazuje na to, że owulka była poprostu opóźniona bo ostatania miesiączka była 5.10 .. niemniej mam lekki stres i tak.