Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli wychodzi 4 tydz i 5 dzień w takim razie
A wpisujecie to w aplikacje czy same liczycie? Bo w sumie jeśli Ina_90 ma ustawione, żeby aplikacja pokazywała bieżący tydzień to może być 5+5, a jak ktoś ustawia skończone tygodnie to by było 4+5Ja miałam 21.10 i mam równo 4 tyd skończony
A wpisujecie to w aplikacje czy same liczycie? Bo w sumie jeśli Ina_90 ma ustawione, żeby aplikacja pokazywała bieżący tydzień to może być 5+5, a jak ktoś ustawia skończone tygodnie to by było 4+5wiec dużo zależy od ustawień, ja mam w jednej tak w drugiej tak
A wpisujecie to w aplikacje czy same liczycie? Bo w sumie jeśli Ina_90 ma ustawione, żeby aplikacja pokazywała bieżący tydzień to może być 5+5, a jak ktoś ustawia skończone tygodnie to by było 4+5wiec dużo zależy od ustawień, ja mam w jednej tak w drugiej tak
Nie masz jakiejś znajomej księgowej żeby podpytać ?Ja jeszcze mam problem, bo nie wiem jak przerwać ciągłość obecnego zwolnienia L4 i żeby przejść na ciążowe i żeby okres dni przysługujących mi liczył się od nowa... słyszałam, że wystarczy nawet 1 dzień przerwy i może to być nawet niedziela..muszę podpytać lekarza jak to zrobić