Paulina.zen
Fanka BB :)
A po co się będziesz stresować? Zrob sobie herbatki i staraj się myśleć pozytywnie . Zobaczysz ze będzie wszystko dobrzeJa sie zastanawiam czy aby na czwartkowa wizyte jeszcze nie zrobic jednej bety. Ale czy warto?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po co się będziesz stresować? Zrob sobie herbatki i staraj się myśleć pozytywnie . Zobaczysz ze będzie wszystko dobrzeJa sie zastanawiam czy aby na czwartkowa wizyte jeszcze nie zrobic jednej bety. Ale czy warto?
Daj nam znać co i jakJa tak mamKołderka jak tylko wylazlam z pod prysznica
cieplutki szlafroczek skarpety z froty i się grzeje
![]()
Jeśli witaminy mają kwas foliowy to nie ma sensu podwajać dawki. Zalecana dawka to 400 ale są też witaminy w których jest 600 i 800.Dziewczyny a jak to jest z tm kwasem foliowym ? Bierzecie cała ciąże?
Bo tak teraz myśle ze mi lekarz kazał zjeść tylko to co mam i później już nic tylko witaminy
Jak wolisz. Ja bym raczej nie robiła.Ja sie zastanawiam czy aby na czwartkowa wizyte jeszcze nie zrobic jednej bety. Ale czy warto?
A sam kwas foliowy ??Jeśli witaminy mają kwas foliowy to nie ma sensu podwajać dawki. Zalecana dawka to 400 ale są też witaminy w których jest 600 i 800.
Ja mam taki z Wit d będę brać cały czas raczej. Nie zaszkodzi chybaDziewczyny a jak to jest z tm kwasem foliowym ? Bierzecie cała ciąże?
Bo tak teraz myśle ze mi lekarz kazał zjeść tylko to co mam i później już nic tylko witaminy
Ja mam taki z Wit d będę brać cały czas raczej. Nie zaszkodzi chyba