reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Że trzeba czekać na rozwój wydarzeń, nic więcej. Kolejne usg miałam mieć za tydzień w przyszłą sobotę. Podjadę dla świętego spokoju....

Cześć Laseczki !
Jak zwykle znów po 11 h w domku.
Zazdroszczę Wam tych dwulatek po których możecie sprzątać :) Ja juz marzę o dzidzi 5 lat.
Trzymam kciuki za wszystkie bijące serduszka.
Śpijcie dobrze i nie dajcie się stłamsić ciulowymi myślami.
Jutro ja w końcu idę po wynik bety, pierwszy ale mam nadzieję super pozytywny.
Pozdrawiam Was w ten baaardzo zimny dzionek.
Pamiętajcie, najeść się to podstawa, ja bije swoje rekordy. Dziś np. sama zjadłam wielką pizze. Zaraz piękne bądź co innego. Zaparzyłam pokrzywe i leżę :)

Na fb, grupie Karoliny - Daria Gertner. Więc po wizycie : wychodzi termin z @ na 06.07 aczkolwiek wg @ powinnam być w 8tc, a wg pomiarów wychodzi 6+3 więc termin się napewno zmieni 😍 Serduszko bije, dostałam L4 leżące do następnej wizyty 09.12. Dodatkowo mam brać luteinę nie raz jak do tej pory, a dwa razy dziennie i magneB6 3x dziennie. Do tego witaminki i dieta. Ciśnienie idealne, szyjka i macica w stanie idealnym 😍

Załączniki

• IMG_20191120_164256.jpg
    IMG_20191120_164256.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 88
Na fb, grupie Karoliny - Daria Gertner. Więc po wizycie : wychodzi termin z @ na 06.07 aczkolwiek wg @ powinnam być w 8tc, a wg pomiarów wychodzi 6+3 więc termin się napewno zmieni 😍 Serduszko bije, dostałam L4 leżące do następnej wizyty 09.12. Dodatkowo mam brać luteinę nie raz jak do tej pory, a dwa razy dziennie i magneB6 3x dziennie. Do tego witaminki i dieta. Ciśnienie idealne, szyjka i macica w stanie idealnym 😍
Idealnie ❤️

Jak ta grupa Karoliny się nazywa???

reklama
Do góry