Madzialena07
Fanka BB :)
Taaaak!
chodziło o ten cumelek
nikt w domu nie mógł za cholere zgadnąć co to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
O dokładnie. Takie same mam wyobrażenie.Pantofle według mnie[emoji23]Zobacz załącznik 1048535
[emoji23] toz to pantofle jak malowane[emoji14]. Co region to obyczaj nawet przy zwyklych kapciach domowych.to są ciapy![]()
Cumelek?Ja mieszkam na Mazowszu, 90km od Warszawy i u nas tez się mówi ciapy, No i my wychodzimy na dwór/podwórkomój mąż jak idzie ‚na pole’ to idzie coś robić w swoich ‚hektarach’. Ale kiedyś słyszałam jakieś fajne określenie chyba smoczka dziecięcego w Malopolsce ale za nic sobie nie przypomnę...
![]()
Klapki na koturnie[emoji12]
Kurcze a mnie ten wihajser zmylił[emoji23].Wyobrażam sobie... Hasło: daj mu cumelka. A człowiek się zastanawia, który misiek tak ma na imię [emoji14]
Ale chyba w całej Polsce znany jest najbardziej popularny przedmiot domowy - wihajster, znany również jako tenteges![]()