MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
DziękujęTo gratulacje
Ile masz lat???
Ja tez odpuściłam starania przestałam myśleć po prostu stwierdziłam ze trzecie dziecko to jednak nie dla nas i tu ciach niespodzianka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziękujęTo gratulacje
Ile masz lat???
Ja tez odpuściłam starania przestałam myśleć po prostu stwierdziłam ze trzecie dziecko to jednak nie dla nas i tu ciach niespodzianka
Jadłam kanapkę z sałatka z pora hihino i co Tunia jesz?
Podobnie ze mną 2 lata pilnowania i sprawdzania, pelno testów z negatywnymi wynikami, brak owulacji 6na 12 miesięcy w roku. Az w końcu to piernicznelam bo miałam dość comiesięcznego doła i ciach niespodziankaDziękuję ❤ Pierwsza, a za młoda nie jestemod kilku lat stosunki bez zabezpieczenia i nie przyszło mi do głowy, że coś nie tak może być (jakim cudem nie zaszłam w ciążę?), ale kiedy zaczęłam myśleć o dziecku i poszłam do lekarza, okazało się że hormony robią sobie w moim organizmie co chcą. Podejrzenie PCOS
A tu akurat w tym cyklu, kiedy postanowiłam olać temat, wpadłam w pracę, zajęłam się innymi rzeczami, pobalowałam trochę, zaskoczyło
![]()
Eeeeeee to najlepszy wiek ja 32Dziękuję ❤ W grudniu skończę 34 lata, to niby nie tak źle, ale moja mama bardzo wcześnie wystartowała z menopauzą i zaczęłam się obawiać że przegapiłam swoją szansę. Też bym chciała trójkęgratuluję
![]()
Chętnie się dowiem bo uwielbiam oleje do ciałaDziewczyny ma któraś z Was ten olejek albo używała ?
Zastanawiam się czy kupić![]()
O yeah!! Ja tez 32 mam obecnieEeeeeee to najlepszy wiek ja 32![]()
Myslisz o rozstepach? Ja mam rosmanowski fioletowy z dzialu dla mam [emoji16]Dziewczyny ma któraś z Was ten olejek albo używała ?
Zastanawiam się czy kupić [emoji848]
Hiiiiijak zwykle wszystkie śpią
A tak się na bezsenność skarżą
phi
Ja tu jestem ofiarą bezsenności![]()