Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hah, a później nie odsmazysz dobrze bo będzie nie równaUuuuu szmata... A ja pierwsza wizję miałam patelnia
Wiesz co, jeszcze jakiś czas temu siedziałam cicho, a po każdym spotkaniu z nimi musiałam odreagować płaczem. Ale od kiedy mam dwójkę dzieci coraz częściej mówię co myślę. Ja należę do tych raczej nieśmiałych, dlatego ciągle walczę ze sobą i staram się reagować gdy ktoś mówi o nas coś negatywnego. Do wszystkiego co mamy doszliśmy sami, a trójka Maluchów to nasze marzenie.Jesteś z tych grzecznych co przemilcza raczej? Czy powiesz co Ci na sercu leży?
Jak ja Cię rozumiem. Mój mąż ma takiego ojca, który po stracie naszego synka powiedział, ze to dlatego się tak stało, ze zgrzeszylismy i mieliśmy dziecko bez ślubu wiec... ale ich jest w domu 5 i każdemu rzucał zawsze kłody pod nogi, ale ja znowu jestem taka ze nie umiem siedzieć cicho. Na szczęście tesciowke i szwagrów mam w porządkuWiesz co, jeszcze jakiś czas temu siedziałam cicho, a po każdym spotkaniu z nimi musiałam odreagować płaczem. Ale od kiedy mam dwójkę dzieci coraz częściej mówię co myślę. Ja należę do tych raczej nieśmiałych, dlatego ciągle walczę ze sobą i staram się reagować gdy ktoś mówi o nas coś negatywnego. Do wszystkiego co mamy doszliśmy sami, a trójka Maluchów to nasze marzenie.
Obecnie 6+1. W Wigilie bedzie 10+4... Tesciowie beda mega zadowoleni bo to pierwszy wnuk.Który to tydzień?
My powiemy na wigilię, będzie wtedy 10-11 tydzień. [emoji110][emoji110][emoji110]
U nas było ok, dopóki nie postanowiliśmy razem zamieszkać. A teraz coraz bardziej dopiekaja na każdym kroku. Na ten moment jestem ta zla, bo nie zgodzilam sie na zrobienie Wigilii u siebie. No bo przecież mam tyle miejsca i wogole...Jak ja Cię rozumiem. Mój mąż ma takiego ojca, który po stracie naszego synka powiedział, ze to dlatego się tak stało, ze zgrzeszylismy i mieliśmy dziecko bez ślubu wiec... ale ich jest w domu 5 i każdemu rzucał zawsze kłody pod nogi, ale ja znowu jestem taka ze nie umiem siedzieć cicho. Na szczęście tesciowke i szwagrów mam w porządku![]()
Milczenie jest złotem... Jednak jeśli woecznie są głupie komentarze to naturalne że w końcu trzeba powiedzieć kilka słów. Super jeśli da to do myślenia, gorzej jeśli zaostrzy jeszcze sytuacjęWiesz co, jeszcze jakiś czas temu siedziałam cicho, a po każdym spotkaniu z nimi musiałam odreagować płaczem. Ale od kiedy mam dwójkę dzieci coraz częściej mówię co myślę. Ja należę do tych raczej nieśmiałych, dlatego ciągle walczę ze sobą i staram się reagować gdy ktoś mówi o nas coś negatywnego. Do wszystkiego co mamy doszliśmy sami, a trójka Maluchów to nasze marzenie.