Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tylko choinka i to taka na pniu żeby kotom było trudniej sięgnąć [emoji23]Dekorujecie jakos Wasze mieszkanka i domy na swieta czy tylko choinka?
Póki co mam co 2 tygodnieCo ile macie wizyty ? Chodzi mi o mamusie, które usłyszały już serduszko ? Ja mam dopiero 09.12 i wychodzi, że będę wtedy 9+1 tc. Pytam z ciekawości [emoji854]
Super[emoji3531]Hej dziewczyny. Właśnie wróciłam z wizyty, kropka ma się dobrze serducho bije . Z usg 8+1 . Kolejną wizytę muszę zrobić prywatnie bo brak już w grudniu terminów masakra... więc kolejna wizyta 20 . Przed świętami także będzie świeże foto dla obwieszczenia rodzinie tej nowiny w wigilię.
Oj ja się niestety kompletnie nie znam na prawie pracy jeśli w grę wchodzi umowa na okres próbny.Dawajcie znać co u Waszych fasolek po badaniach [emoji7] ja diz soboadu też nie robię. Zaraz idę do pracy. Mam dość i się zastanawiam nad L4 już od środy jak będę u lekarza, ale nie wiem. Może któraś z Was jest pewna na 100% co będzie w mojej sytuacji: jestem na okresie próbnym umowy o pracę 3miesiecznym do końca stycznia. Jeśli lekarka potwierdzi ten wiek ciąży co jest według Om to już mam 8tydzien. Przed końcem stycznia na pewno byłby koniec 1szego trymestru. Czy pracodawca musi mi przedłużyć umowę do dnia porodu? Czy nie? Ja kiepska jestem w tym wszystkim... [emoji1787]
Ok, to mam kolejne pytanie-badania prenatalne... Jakie planujecie robic? Nifta, amniopunkcja, harminy czy moze Pappa? Dlaczego decydujecie sie akurat na to? Pytam, bo wiekszosc z Was ma juz pociechy w domu a ja 32latka w pierwszej ciazy... Wole rozeznac temat
Ok, to mam kolejne pytanie-badania prenatalne... Jakie planujecie robic? Nifta, amniopunkcja, harminy czy moze Pappa? Dlaczego decydujecie sie akurat na to? Pytam, bo wiekszosc z Was ma juz pociechy w domu a ja 32latka w pierwszej ciazy... Wole rozeznac temat
Ja teżJa mieszkam nie daleko![]()
U nas w tym roku lampki na balkonie , wianek na drzwi , bałwan na kolejne drzwi, naklejki na oknie u syna, i jakieś stroiki mamy i świeczki.Dekorujecie jakos Wasze mieszkanka i domy na swieta czy tylko choinka?
Ja w pierwszej ciąży miałam 22 lata i miałam robione to USG gdzie się sprawdza przezierność karkową, kość nosową itp. oprócz tego pappa i oznaczenie wolnego beta hcg. Z tego co wiem teraz też tak będzie bo chodzę do tego samego gina.Ok, to mam kolejne pytanie-badania prenatalne... Jakie planujecie robic? Nifta, amniopunkcja, harminy czy moze Pappa? Dlaczego decydujecie sie akurat na to? Pytam, bo wiekszosc z Was ma juz pociechy w domu a ja 32latka w pierwszej ciazy... Wole rozeznac temat
Ja nic nie robię, szkoda kasy to raz a dwa co ma być to będzieOk, to mam kolejne pytanie-badania prenatalne... Jakie planujecie robic? Nifta, amniopunkcja, harminy czy moze Pappa? Dlaczego decydujecie sie akurat na to? Pytam, bo wiekszosc z Was ma juz pociechy w domu a ja 32latka w pierwszej ciazy... Wole rozeznac temat