A na które dostałaś skierowanie? Na Pappa czy amniopunkcje?Na fundusz bo mam 37 lat a po 35 sa na fundusz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na które dostałaś skierowanie? Na Pappa czy amniopunkcje?Na fundusz bo mam 37 lat a po 35 sa na fundusz
Przepraszam że tak podpytuje ale sama nigdy nie miałam a z racji na wiek 34 lata trochę się denerujeA na które dostałaś skierowanie? Na Pappa czy amniopunkcje?
Dostalam skierowanie na prenetalne ale tam nic nie ma czy Papa czy amni.. Dzwonilam o termin to nic nie pytala tylko termin wyznaczyla. Ale jutro zadzwonie i dopytamA na które dostałaś skierowanie? Na Pappa czy amniopunkcje?
Ja mam na odwrót . Od rana ledwo żywa. Oko 16 -17 robi mi się lepiejJak u Was z objawami? Zauważyliście różnicę w różnych porach dnia? Ja z rana jak nowo narodzona , w dzień jako tako ale wieczory są bardzo srednie..... mdłości, ogólnie jak flak i żołądek lekko piecze.....
Ja się boję na wagę wchodzićNo i kurcze przytulam dużo bo wazylam 66,4 a mam juz 69,5![]()