Paulina.zen
Fanka BB :)
Nfz ale i u tej samej muszę iść w grudniu prywatnie bo brak terminów na nfz
Czemu musisz? A prywatnie wypisze Ci L4?
Ja jak wiedziałam ze lekarz nie przepisze mi l4 to poszłam do takiego , który wiem ze nie ma nic prZeciwko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nfz ale i u tej samej muszę iść w grudniu prywatnie bo brak terminów na nfz
Brak terminow na nfz zmusza mnie do kontroli w grudniu prywatnie wole u niej niz u kolejnego lekarza. Na razie nie chce l4 ale tez nie chce pracować dłużej nic do końca marca..Czemu musisz? A prywatnie wypisze Ci L4?
Ja jak wiedziałam ze lekarz nie przepisze mi l4 to poszłam do takiego , który wiem ze nie ma nic prZeciwko
A przypomnij pracujesz jako kto?Muszę z nią ustalić bo przecież mie pójdę z dnia na dzień na l4 muszą kogoś za mnie znaleźć i przedszkolic a to z mc potrwa .... czasem mam wrażenie , ze te co tak mówią lekarki to k.. nie rodziły....
Jestem specjalistą ds sprzedaży i logistyki w dziele klienta hurtowego. Są 3 regiony i każdy ma pod sobą 1 region . Wiadomo, że gdyby nie było wyjścia inny rejon by musiał działać na 2A przypomnij pracujesz jako kto?
Ja przez swoje doswiadczenie poszłam z dnia na dzień na L4 . Poinfomorowalamntylko pracodawcę. Trochę schizowalam ale sobie poradzili- nie mieli wyjścia![]()
Dokładnie tak... ja pracuję przy kompie ale na głowie mnóstwo zadań i odpowiedzialność co przyczynia się do stresu. Muszę kontrolować logistykę tym samym chodzę po magazynie pełnym wózków widłowych i półek z towarem pod sam dach . Wczoraj miałam szkolenie bhp i koles mówi , ze to co robię to stan zagrożenia na poz 1 wychodząc na magazyn to juz 3 na 3.Do tego dojeżdżam autem 25 kmWiecie... Ja się zgadzam z tym stwierdzeniem, że "ciąża to nie choroba", bo nie można tego stanu porównać do walki z infekcją czy ciężkim schorzeniem.
Ciąża to ciąża
Natomiast nie zgadzam się, że kobieta w ciąży ma pracować jak dawniej na pełny etat, najlepiej w polu i jeszcze rodzine wykarmić. To jest czas w którym należy być ostrożnym i dużo zmienić. Dlatego jeśli ktoś ma powód i chce iść na l4 to lekarz powinien je wypisać, bo nikt tak jak sama pacjentka nie wie jakie ona ma warunki pracy.
Przykro Mi kochana ale pamiętaj widocznie tak miało byc natura wie co robi... Uda sie raz dwa, pamiętaj o Nas i pisz juz jesteś jedna z NasNa sorze nic by nie zrobili, nie w sytuacji gdzie od kilku dni wiedzialam że poronie poniewaz ciąża nie miała szans.
Już po wszystkim... Wyleciał ze mnie pęcherzyk...
Trzymajcie się i cieszcie tymi cudownym chwilami w dwupaku [emoji8]