Gusia 2106
Fanka BB :)
I rzygać mi się chce i zmęczona jestem i nerwy mam jak pojebana jakaś i płakać mi się chce....a tu ci taka beta wjechała o myśl babo co tam się dziejeGusia cycki Ci się wylewają i gaci nie możesz dopiąć! Będzie dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I rzygać mi się chce i zmęczona jestem i nerwy mam jak pojebana jakaś i płakać mi się chce....a tu ci taka beta wjechała o myśl babo co tam się dziejeGusia cycki Ci się wylewają i gaci nie możesz dopiąć! Będzie dobrze![]()
Jesteście naprawdę super !Nie wolno myśleć negatywnie! Nie stresuj siebie i dzidziusia! Wszystko będzie dobrze, zrób sobie chwile dla siebie i ochłoń![]()
OM czyli ostatnia miesiaczka a nie owulacjaU mnie nie wiadomo kiedy dokładnie była owulacja. Mam cykle 35 dni, robilam testy owulacyjne 14-15-16 Dzień cyklu i byly negatywne. Mogła przyjsc nawet w 21 dniu cyklu
I rzygać mi się chce i zmęczona jestem i nerwy mam jak pojebana jakaś i płakać mi się chce....a tu ci taka beta wjechała o myśl babo co tam się dzieje
Ostatnia miesiączka była u mnie 30 wrześniaOM czyli ostatnia miesiaczka a nie owulacja
Noi superNo to ja przełamie dzisiejszą złą passę.
Jestem po wizycie. Fasolka ma ponad 2 cm i podczas badania się ruszała wesoło. Serducho mocno pika i wszystko jest w najlepszym porządku.
Wg OM 8+2 a wg usg 8+4 (owu była wcześniej).
Mam kartę ciąży, wizyta za 3 tygodnie. No i jednak robimy prenatalne, bo wiek mnie do tego kwalifikuje.
Bardzo przyjemna wizyta![]()
Super, dobre wieści zawsze mile widziane [emoji16]No to ja przełamie dzisiejszą złą passę.
Jestem po wizycie. Fasolka ma ponad 2 cm i podczas badania się ruszała wesoło. Serducho mocno pika i wszystko jest w najlepszym porządku.
Mam kartę ciąży, wizyta za 3 tygodnie. No i jednak robimy prenatalne, bo wiek mnie do tego kwalifikuje.
No to ja przełamie dzisiejszą złą passę.