Nataliaaa1507
Fanka BB :)
Witam się! Po raz drugi zostanę mama w lipcu
termin na 30 lipca, ale mam pewna cesarke, wiec będzie zapewne wczesniej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też miałam ostatnią 25.09. Idziemy łeb w łebJa miałam 25.09 i wychodzi 9tc ale z pomiarów z usg mam obecnie 7tc - owulacja zapewne przesunięta, ale przy pcos owulacja to loteria [emoji2957]
Czy wam też już tak wywaliło brzuch? Wagę mam tą samą a się nie dopinam w spodniach... (Też 8+) czy mój mały pasożyt wszystko zjada [emoji16] ale ta balon z przodu już mnie przeraża [emoji24][emoji2957]
Też miałam ostatnią 25.09. Idziemy łeb w łeb![]()
Ja mam teraz 6+3 i tez już się uwidacznia... co prawda mój nie wrócił jeszcze do formy po poprzedniej ciąży ale wcześniej to był luźny brzuszek a teraz jest już bardziej napiety i wystający...Czy wam też już tak wywaliło brzuch? Wagę mam tą samą a się nie dopinam w spodniach... (Też 8+) czy mój mały pasożyt wszystko zjada [emoji16] ale ta balon z przodu już mnie przeraża [emoji24][emoji2957]
Aaaaaa gon się małpo wrednato będziemy dwie orki
pożarłam miche pierogów ze skwarkami, ruskie z mięsem i z kapusta. Wszystkiego nie zjadłam, będę miała na noc albo na sniadanie![]()