Karusia18192
Fanka BB :)
Ja nie mam pojęcia jaki ma sprzęt w przychodni do której idę, bo na usg będę tam pierwszy raz.Wierzeja już wcześniej widziałam serduszko i ciaza była mniejsza ale usg lepsze te to jakaś masakra praktycznie nic nie widać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam pojęcia jaki ma sprzęt w przychodni do której idę, bo na usg będę tam pierwszy raz.Wierzeja już wcześniej widziałam serduszko i ciaza była mniejsza ale usg lepsze te to jakaś masakra praktycznie nic nie widać
U mnie ciulowy na maksa . Dlatego wole prywatnie iść zobaczyć wszystko dokładnieJa nie mam pojęcia jaki ma sprzęt w przychodni do której idę, bo na usg będę tam pierwszy raz.
Super. Gratulacje. Bylas prywatnie czy na NFZ?Wszystko dobrze . 1 cm szczęścia [emoji3590] Skierowanie na badanie i za dwa tygodnie wizyta z założeniem karty
Na NFZ tylko po to skierowanie złóż medu na badaniaSuper. Gratulacje. Bylas prywatnie czy na NFZ?
Ja tez chodze na NFZ bo zwolnienia musze dostawac. Natomiast wole ciaze miec prowdzona prywatnie. Bedziesz miala 2 karty zalozone? I do 2bedziesz chodzic jednoczesnie?Na NFZ tylko po to skierowanie złóż medu na badania
Ja tez chodze na NFZ bo zwolnienia musze dostawac. Natomiast wole ciaze miec prowdzona prywatnie. Bedziesz miala 2 karty zalozone? I do 2bedziesz chodzic jednoczesnie?
Rozpiska rozpiską, powinno to działać na stronie. Mnie potrącają chyba 30 zł za pakiet...
Na pierwszym usg wiek ciąży 5+6 u mnie przy 4mm dzidzi też juz było mocno widać serduszko ale mieli sprzęt najnowszy dlatego też za wizytę zapłaciłam 180 zlWierzeja już wcześniej widziałam serduszko i ciaza była mniejsza ale usg lepsze te to jakaś masakra praktycznie nic nie widać