Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam teraz. pierwsze jeszcze dopochwowe, gin wyszedł zawołał męża, mnie kocem przykryl i normalnie mąż był przy I usg. No ale. to zależy i od wstydliwosci kobiety i męża. Ja już po jednym porodzie to mi nie robi różnicyTakie pytanie mam, przy pierwszej ciąży były mąż nigdy ze mną do lekarza nie chodził, aktualny mógłby i chciałby być za każdym razem... wiecie kiedy pierwszy raz może wejść ze mną do gabinetu? Czy w 12 tyg skończonym zrobi mi usg przez brzuch?
i Takajedna pakiety dla firm są negocjowane dla każdej firmy indywidualnie, i w zależności od wysokości składki łącznej pracownik pracodawca. Więc każdy w standardzie ma co innego.Mi nie potrącają nic. Pracodawca ki za to placi. Wszystko co masz w pakiecie to możesz z tego korzystać . Może strona szwankuje ?
U mnie dwa tyg temu był tylko pęcherzyk 3,1mm w 4t5d, wiec nie jestem pewna czy teraz już będzie widać serduszko ale mam nadzieje ze takW dużej części widzę mamy dziś dzień wizytja mam dopiero na 17:05 ... Ostatnio widać było jedynie pęcherzyk 6,64 mm ... Dziś "wypada" 8+1.
Trzymam za wszystkich kciuki ^^
Ja tez chodze na NFZ bo zwolnienia musze dostawac. Natomiast wole ciaze miec prowdzona prywatnie. Bedziesz miala 2 karty zalozone? I do 2bedziesz chodzic jednoczesnie?
No tyle że skier na badania też prywatnie jak ja :/Przecież zwolnienie może Ci wystawić lekarz przyjmujący prywatnie...
Wiem ale lekarza prywatnego mam dopiero 12.12 a zwolnienie potrzebowalam od tego wtorku...Przecież zwolnienie może Ci wystawić lekarz przyjmujący prywatnie...
Wiem ale lekarza prywatnego mam dopiero 12.12 a zwolnienie potrzebowalam od tego wtorku...