No i super. Niech maleństwo zdrowo rośnieDziewczyny ja już po wizycie, przynoszę dobre wieści, według OM 7t0d, według USG 6t4d. I mamy już serduszko ❤❤ Była migająca kropeczka na monitorku a dzidzioch ma 7mm![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i super. Niech maleństwo zdrowo rośnieDziewczyny ja już po wizycie, przynoszę dobre wieści, według OM 7t0d, według USG 6t4d. I mamy już serduszko ❤❤ Była migająca kropeczka na monitorku a dzidzioch ma 7mm![]()
Muszę zobaczyć ale jak teraz jestem 7+5 to 18.11 byłam 6 z czymśCzyli bylas w ktorym tc? Szalejesz z lekarzami
Gorzów wita prawie GorzówOkolice Gorzowa Wlkp![]()
W leginsachDobrze robisz. Ja mam umowę na stałe więc mi wszystko jedno, szef zaproponował że odbierze ode mnie kilka obowiązków. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Znalazłam dzisiaj super pomysł na mój brzuch, przecielam gumke na brzchu i nic mnie nie ciśniez dupy też nie spada. No i jaki mam sexy rozporek teraz jak syrena
![]()
HejNo ja wyglądam dokładnie jak w cyklach bezowulacyjnych [emoji1787] Brzuch dosłownie jak balon i taki lekko twardy [emoji1787] Póki co ludzie myślą, że się znowu spasłam [emoji1787].
Pytanie z innej beczki : czy Wy też w ciąży tak często kichacie ? Ja po ok. 15 razy na dzień, aż czuję zakwasy następnego dnia ... Dziwne dla mnie, bo przed ciążą tak nie kichałam [emoji848]
I na Takie pyszne chrupiące fryteczki np. Nie miałabyś Ochoty?Heju mnie szczerze mówiąc poza brakiem miesiączki, kichanie to jedyny objaw, jeśli można nazwać to objawem haha
![]()