reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Zazdroszczę Wam dziewczyny z tymi piersiami... moje co prawda nie urosły, ale są tak obolałe... po schodach nie mogę wejść :/ a bez stanika tragedia, w nocy tez jak śpię to aż czasami się budzę...
gratuluje dziewczyny dzisiejszych udanych wizyt 🥰 aż milej na serduszku wiedząc, ze tyle dobrych wiadomości :D ja nie wiem jak dotrwam do swojej poniedziałkowej 🤔 ale noc miałam straszna za sobą... ogólnie dzisiaj czuje się jak totalny wrak. Nie mam na nic siły, cały czas bym leżała i spała.... nie wiem czy jakieś ciśnienie jest słabe czy co się dzieje, ale tak zle się jeszcze nie czułam...

dzień dobry :)
wstałam! obudziłam się wpół do 12.
Ale. jaki.mialam przepiekny sen! że byłam w Chorwacji, po sezonie ale. jeszcze ciepło, i na wszystko mogłam sobie pozwolić :D nawet czułam bryze od morza [emoji15]

Witam nowe. dziewczyny. Życzę spokojnych nudnych ciąż ;)

Róża nie wiem jak można komuś napisać co ma myślec i czuć 🤷‍♀️ jeśli dziewczyna pisze ze nie chce dziecka albo że było wpadka i nie wie jak to będzie dalej to znaczy że takie ma właśnie odczucia i obawy. Czy to się komuś. mieści w. głowie czy nie. Czy Bóg coś. dał? nie wiem :/ ale. wiem z całą pewnością że Bóg nie wychować, jeść nie da, nie przypilnuje 8-9 godzin na czas pracy. Co to wogole. za tekst?

Czyli co według ciebie dziewczyna biedna powinna zrobić . Nie wiem Syrii jak można napisać ze będąc w ciąży nie chce dziecka a to które biega koło niej już tak. Co jest winne dziecko poczęte - . Czy jest inne od tego które się urodziło.
Jak nie wie jak tak bedzje dalej to mogła na tym poprzestać a nie pisać ze nie chce . wiadomie ze myśli są różne ale napisać coś takiego to się nie mieści w głowie . Niestety dużo jest takich dziewczyn które tak myślą. A pisać tak ja ty piszesz ze Bóg nie wychowa , jeść nie da - śmieszne.
wiedz ze czasem los przynosi różne rzeczy a potem człowiek siebie przypomina co kiedyś powiedział ( chciałaś to masz ) . Życzę wszystkim dziewczynom ślicznych bobasków i kochających ich rodziców .

reklama
Dzisiaj mam dzień użalania się nad sobą, ale oczywiście tylko po pracy 😂 Został mi hamburger z łososiem z pracy bo mój mi dwa zrobil a mialam jeszcze jabłko banana k ciastko francuskie, wróciłam zjadlam go i teraz.... jeść mi się chce dalej..no ale coś ciepłego...najlepiej zupkę jakaś...czyli wszystko czego nie mam. Wymyślam jak cholera... może owsiankę? Fajnie no ale nie mam siły wstać zrobić :D jestem taka biedna 😂😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry