Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli chodzi o gotowanie - normalnie siostra bliźniaczka w tym zakresie xD Też mam szczerą nadzieję, że mnie natchnie i ta jedna ręka zmieni się z lewej, na prawą...Ja robię fasolkę w dwóch wariantach: mięsną i bezmięsną. Tylko ta bezmięsna to nie ma wiele wspólnego w smaku z typową fasolką po bretońsku. Bardziej to takie egzotyczne danie z uwagi na przyprawy, jakie są do niej używane.
Przepis na bezmięsną mam stąd: Link do: Fasolka po bretońsku
A tradycyjną robię z przepisu Mamy, który mam w domu (nie pamiętam w tym momencie proporcji) - na pewno jest boczek (parzony lub wędzony) podsmażony na patelni, kiełbasa (często robię z drobiowej żeby było delikatniejsze) - pół podsmażam, pół wrzucam do fasoli bez smażenia, cebula z odrobiną czosnku, zasmażka z koncentratem pomidorowym do zagęszczenia.
U mnie się zawsze robiło fasolkę na koncentracie a nie na świerzych pomidorach, bo jesienią te pomidory nie dadzą smaku. Do przyprawienia papryka wędzona, majeranek, ziele angielskie i co kto lubi do smaku.
Ale ja do gotowania mam dwie lewe ręce, więc jest tylko kilka rzeczy które rzeczywiście robię i najczęściej są to takie jednogarnkowe dania, które można porcjować, zamrozić i mieć gotowe w każdej chwili
Trochę przeraża mnie przyszłość pod kątem gotowania dla dziecka, ale mam nadzieję, że wstąpi we mnie jakieś natchnienie. Albo Mąż się wyszkoli w dziecięcych potrawkach![]()
Kuźwa Paulina to Ty jesteś STAR ! Pochwal się kiedyA ja Wam napisze na poprawę humory ze wlanie dostałam zaproszenie do Dzień Dobry TVNsikam ze śmiechu
![]()
Kuźwa Paulina to Ty jesteś STAR ! Pochwal się kiedyi o czym będziesz rozmawiać?
Pozdrowisz nas ?![]()
Czekam na telefon maja dzwonićPaulina kiedy kiedy kiedy?
Ale jaja toż to hardcore jest.Stara jak rozmawiać o śmierci z dziećmi . Stary w życiu mnie nie puści![]()
ale jak będę w telewizorni to Was pozdrowię
![]()