reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzień dobry.
Ja ze spaniem nie mam problemów , wręcz gdzie nie siądę mogę spac.

Ze współżyciem.....przeciwskazan nie ma ale chęci też wogole nie mam. Wręcz wkurza mnie jak mąż mnie nawet dotyka czy mocno przytuli.
Identycznie miałam w pierwszej ciąży. Wtedy przeszło w 2 trymestrze , liczę że teraz też 😂

reklama
Co do facetów, mój jest bardzo kochany, najkochańszy facet na świecie. Jak tylko się dowiedział nie pozwala mi w domu za duzo robić, sam chce gotować, sam sprząta a mi każe tylko leżeć. Proponuje herbatki, jedzonko, pyta o zachcianki, pyta jak się czuje, o czym myślę, masuje, gladzi..
Wszysyko robi. Krzyczy jak wstanę zrobić sobie hetbate nawet.
Mój facet jest poprostu super 😍.
Co do planów na weekend to muszę jechać do pracy, przez to że w piątek nie byłam, jakieś zakupki, o kawunia u starej znajomej
Wyspałam się dziś i koszmarów nie miałam :) W barze bylam na piwku 😂😂

Dzień dobry! Ja spać nie mogę bo myślami jestem już w gabinecie. Jadę dzisiaj podejrzeć moja fasolkę :) [emoji3059]

Co do seksu nie mam ochoty też ale przeciwskazan nie mam, dr powiedział tylko że można ale żeby nie być rekordów czy mega akrobacji tylko spokojnie [emoji1787]

Co do facetów, mój jest bardzo kochany, najkochańszy facet na świecie. Jak tylko się dowiedział nie pozwala mi w domu za duzo robić, sam chce gotować, sam sprząta a mi każe tylko leżeć. Proponuje herbatki, jedzonko, pyta o zachcianki, pyta jak się czuje, o czym myślę, masuje, gladzi..
Wszysyko robi. Krzyczy jak wstanę zrobić sobie hetbate nawet.
Mój facet jest poprostu super 😍.
Co do planów na weekend to muszę jechać do pracy, przez to że w piątek nie byłam, jakieś zakupki, o kawunia u starej znajomej
Wyspałam się dziś i koszmarów nie miałam :) W barze bylam na piwku 😂😂
Aż Ci zazdroszczę takiego faceta !😁 dobrze,że koszmary odpuscily, mi się śnią codziennie jakieś sracze 🤣no ,ale nie tak hardkorowe jak twoje .

Dzien dobry kobietki ;)
U Nas dziś przeprowadzka w koncu a potem mały remont pokój po pokoju :(
Jakoś to trzeba przeżyć :)
Co do sexu akurat wczoraj mialam bardzo ochotę i byl bardzo przyjemny:-D:):p

reklama
Dzień dobry,
No Kochane, takie tematy przed godziną 22-gą? 😆😂
Mój mi wprost mówi, że się nie może doczekać drugiego trymestru, bo wyczytał że większość kobiet ma wtedy ogromną ochotę na seks 🙃
Jak ochota jest i nie ma przeciwwskazań to trzeba korzystać.

U mnie noc przespana na raty, ale czuję się dobrze. Śniły mi się jakieś głupoty, że Mąż mi wyjadł najlepszą część lodów i się na Niego śmiertelnie obraziłam 🙃

Dobrego samopoczucia i miłego dnia!!

Do góry