Gusia 2106
Fanka BB :)
Ja już zjadlam drugie śniadanie
śledzik
Wstawiłam obiad i pije ineczke.
Wlazlam na wagę chudłam 2 kg... może z nerwów bo jeść jem jak glupia
Wlazlam na wagę chudłam 2 kg... może z nerwów bo jeść jem jak glupia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takajedna a jesteś alergikiem? W sensie
Czy w przeszłości tez miałaś takie reakcje alergiczne? Myłaś już w tym płynie coś? Może akurat on Cie uczulił. Ja staram się sprzątać mieszkanie w rękawicach. Jak ich nie założę to mam ręce jak staruszka.
U nas na obiad kotleciki z kurczaka, ziemniaki i pewnie ogórki kiszone.
Kurczę jest 12 a ja już dziś zjadłam owsiankę, pomarańcze i 2 kromki z pasztetem.
IGM czy IGG?Dziewczyny wyszło mi toxo pozytywne [emoji3525]
Niestety obaIGM czy IGG?
Mój syn jak dotąd przez większość życia był niejadkiem. Nad każdym posiłkiem się modlił, dodatkowo bardzo mało produktów lubił. Jakoś samo mu przeszło. Teraz mi już czasem ręce opadają, bo w kółko słyszę mamo a dasz coś do jedzenia???? [emoji6]A tak piszecie o dzieciach niejadkach. Ja mam nadzieję trzymać się swoich postanowień sprzed macierzyństwa i nie dać się skusić na te apetizery i inne suplementy.
Straszą w tych reklamach rodziców i wciskają im, że wszystko można załatwić jakimiś syropami, lizakami i tabletkami. A człowiek chce dla dziecka dobrze i kupuje i podaje, bo chce pomóc.
U mnie w rodzinie były same niejadki. Modlenie się nad talerzem zupy przez pół godziny i tego typu akcje... Wszyscy urośliśmy, dobrze się uczyliśmy, nikomu się kości nie łamią. A przede wszystkim nikt nie ma zaburzeń odżywiania.
Nieciekawie się robi gdy dziecko rzeczywiście cały dzień nie chce jeść. Wtedy trzeba pokombinować, żeby każdy posiłek miał naprawdę dużo różnych składników, żeby niczego nie brakowało. Może jakieś koktajle, pożywne zupy, kolorowe kanapki i surówki.