Kasiaparasia
Fanka BB :)
Dziękuje Kazumi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś (pół roku temu) tez miałam coś z tymi leukocytami/neutrofilami/eozynofilami nieznaczne odchylenia, pamietam ze lekarz mówił żebym tym się nie przejmowała, bo to normalne w ciąży. Wiec się nie stresuj tylko z nim skonsultuj i tyleDziewczyny, czy któraś może zerknąć ? Będę wdzięczna, bo się okropnie stresuję [emoji17]
Zazwyczaj podwyższony poziom leukocytów oznacza jakąś infekcję, np. przeziębienie. Ale w ciąży wiele odchyleń od normy jest ok. Najlepiej niech lekarz rzuci okiem.Dziewczyny, czy któraś może zerknąć ? Będę wdzięczna, bo się okropnie stresuję [emoji17]
Ja tak miałam jak przez kilka dni miałam problem z załatwianiem się. Lekarz zalecił mi świeże kiszonki (ogórki, kapusta) zsiadłe mleko ewentualnie jogurty, ale tylko takie które maja żywe kultury bakterii i jest poprawa, jelita już okDziewczyny też macie taki ucisk na jelitach? Wzdęcia takie ? Czuje jakby flaki miały mi pęknąć