Paulina.zen
Fanka BB :)
Uwierz lub nie ale stresuję się jakby to moja wizyta była. Swoją mam w poniedziałek i pewnie jajko zniosę [emoji1787]
Będę się stresować razem z Tobą tez mam w poniedziałek [emoji33][emoji33][emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwierz lub nie ale stresuję się jakby to moja wizyta była. Swoją mam w poniedziałek i pewnie jajko zniosę [emoji1787]
Moja jutro i też mam stresa. Ciekawe ile mój fasolek urósł
Zawioze Core do przedszkola i po 8 juz bede czekac pod gabinetemNa która lecisz??
Będę się stresować razem z Tobą tez mam w poniedziałek [emoji33][emoji33][emoji33]
Zawioze Core do przedszkola i po 8 juz bede czekac pod gabinetem
DziękujęOoooo to będziemy czekać wszystkie![]()
O matko, przykro mi strasznieMoje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Może za 3 razem mi się uda.
Cieszę się że mogłam Was poznać i spędzać z Wami moje nudne popołudnia.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.
Moje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.
Ojej... tak mi przykroMoje złote kobity.