• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Moje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Może za 3 razem mi się uda.
Cieszę się że mogłam Was poznać i spędzać z Wami moje nudne popołudnia.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.
O matko, przykro mi strasznie :(

Bardzo mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Trzymaj się Kochana [emoji8]
Moje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.

reklama
Moje złote kobity.
Ojej... tak mi przykro :( byłam przekonana, ze będzie dobrze... trzymaj się mocno, jeśli będziesz coś potrzebować to jesteśmy... ❤️❤️❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry