takajedna_87
Fanka BB :)
Na to wychodzi, chyba że żabcia będzie miała akurat przerwe w ćwiczeniach [emoji23]
Haaaa! Ja mam 8+5 to już tak będzie widać ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haaaa! Ja mam 8+5 to już tak będzie widać ???
czwartek za tydzieńNie daj się czarnym myślom! Kiedy masz kolejną wizytę zaplanowaną?
Jeśli masz się bardzo denerwować to idź wcześniej.czwartek za tydzień
GratulujęPrzedstawiam Wam moje całe 2cm dzidziusia!!!
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiejZobacz załącznik 1053538
Gusiu - tule Cię mocno... nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz ale bardzo Ci współczuje i WIEM, że jesteś wspaniałą kobietą, która za pewien czas będzie w końcu MAMĄ :*
Juka - jest mi bardzo przykrotrzymaj się kochana...
Kasia - czy chodzi o promieniowanie na bramkach? Możesz wziąć zaświadczenie, że jesteś w ciąży/ karte ciąży i zgłosić to przy przejściu - wtedy wezmą Cię na kontrole z boku tzw „macanie” ewentualnie osobistą. Zadzon na informacje na lotnisku ale jeśli lecisz z Wro to na bank to honorują.