Kasiaparasia
Fanka BB :)
Ja chorowałam na city mini gt ale mnie facet w sklepie przekonał do innego. Nawet nie pamietam jak się nazywa, ale nie lubię tej spacerówki. Leży i czeka bo mój mąż za to jest jej fanem...
Niania elektroniczna koniecznie. I to ja ta z kamerka biorę , mieliśmy taka z aventu ale się zużyła zastanawiam się tez nad tym sensorem oddechu bo niestety mamy znajomych którzy przeżyli tragedie..
 zastanawiam się tez nad tym sensorem oddechu bo niestety mamy znajomych którzy przeżyli tragedie.. 
Czy wasze chłopy tez właśnie oglądają boks?

Niania elektroniczna koniecznie. I to ja ta z kamerka biorę , mieliśmy taka z aventu ale się zużyła
Czy wasze chłopy tez właśnie oglądają boks?

ale jakby nie wygląd w tym wszystkim najbardziej mnie urzekł tylko mówię jak prowadziłam synka przyjaciółki w nim to było naprawdę super
 ale jakby nie wygląd w tym wszystkim najbardziej mnie urzekł tylko mówię jak prowadziłam synka przyjaciółki w nim to było naprawdę super  dla mnie wózek genialny, mi się go dobrze prowadziło, nie miałam takich odczuć ze czołg. Za to inna koleżanka ma mclarena i na przykład nad tym wózkiem zachwytów nie rozumiem...
 dla mnie wózek genialny, mi się go dobrze prowadziło, nie miałam takich odczuć ze czołg. Za to inna koleżanka ma mclarena i na przykład nad tym wózkiem zachwytów nie rozumiem...