Kasiaparasia
Fanka BB :)
Adzaa spokojnie
wiesz, że taki delikatny zabarwiony śluz jest normalny. Kiedy masz wizytę żeby się uspokoić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My już po wizyciefasolka ma już 3 cm . Serduszko bije wszystko jest dobrze [emoji173]️
Za 3 tygodnie prenatalne- mam jej w cenie wizyty muszę jedynie pappa zrobić.
@takajedna trzymam kciuki teraz za Ciebie [emoji3059]
Cytrynka ja pracuje i w biurze i z klientami wiec teoretycznie poszłabym na zwolnienie nawet teraz, duży kontakt z wirusami. Ale praktycznie wybieram się styczeń/luty.
Dziewczyny jak to jest w ospa wietrzna.
U córki w grupie 2 dzieci zachorowała ( moja miała tylko 1 dawkę szczepienia wiec nie jest zabezpieczona) i tu pytanie czy jak przyniesie do domu to mam się stresować? Odrazu mówię, że ja jako dziecko przeszłam wiatrówkę.
Paulina No i elegancko!!! Jak tam Twój chłop? To jego pierwsze dziecko to pewnie mega zajarany i wzruszony co?mój mnie dzisiaj cisnął, że tez chce iść ze mną ale mu to wybijam z głowy. On chce iść zapoznać się z lekarką ... [emoji23]
Super, gratuluje ! Który tc, że już 3 cm [emoji44]
Tez byłam w szoku [emoji23] z OM wychodzi 9+4 czyli 10 tydzień Zobacz załącznik 1054851