reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja słyszałwm coś takiego że skoro nosilas malucha od porodu organizm jest do tego przyzwyczajony to nie jest tak że nagle nie nosząc nic miesiącami w ciąży zaczynasz coś dźwigać. Byle robić to z rozsądkiem i wsłuchiwać się w sygnały własnego ciała jak boli cokolwiek odpuszczaj nie podnieś.
Dziewczyny a co do noszenia ciezkich rzeczy... Moj dwulatek wazy 11kg i ciagle domaga sie noszenia, poza tym wiadomo kapiel czy przenoszenie go do lozeczka gdy zasnie... Czy ja moge go bez obaw podnosic? Oczywiscie w miare mozliwosci jak najrzadziej to robie no ale jednak czasami trzeba.

Ja swoją nosze jak czuje się na siłach.

Ja właśnie przed chwila odbyłam rozmowę ze swoim byłym mężem i szkoda mi chłopa. I tak w sumie jego kobiecie roZchodzi się o to ze mam jego nazwisko i ze jestem w ciąży i ze ma straszne problemy przez to. Codziennie awantury mu robi o mnie, wyzywa bije [emoji33][emoji33][emoji33]
Napomknę ze nie mamy ze sobą żadnego kontaktu , żadnych smsow nic kompletnie nic!!!
Nie chce zmienić nazwiska tylko dlatego ze ona ma takie widzimisie. I mam im pokazać swój dowód i zdjęcie tego dowodu 🤦‍♀️
Fajna ma kobiete, nie ma co

Monia ja robiłam inhalacje i jak ręka odjął !!!

Kasiaprasia zapamiętam na przyszłość o tej soli :)
A co Ty myślałaś ze tak nie gadałam 🤣🤣🤣 baba mnie unika jak ognia . Ona jest strasznie zaniedbana z małej wsi nie urodziwa i podejrzewam ze jej się po prostu niskie samoocena włącza i brak jakiejkolwiek własnej wartości.

Pamietam Julki komunie ze naprawdę bardzo ładnie wyglądałam , na makijaż poszłam włosy zrobione no czikita. A ona taka szara myszka .
Gdzie mój były naprawdę przystojny acz głupi jak but🤪
Z samej soli fizjologicznej? Ja dziś też na inhalatorze. Szczęście od Boga że dziś w żłobku nie miałyśmy prądu i odesłane zostały dzieci do domów. Przyjechałam do domu o 14 to nawet obiad zrobiłam - kebabiki. A teraz leżę zdycham

Cześć dziewczyny, ja mam termin na 7.7 :) Właśnie dzisiaj mija mi 10 tc. Wszystko jest w porządku, tylko miałam wysokie TSH na początku (3,4), ale biorę Euthyrox75 i spadło :) Mam nadzieję, że już będzie tylko dobrze. Przed końcem roku chcę zrobić usg genetyczne i test PAPPa. Czy Wasi lekarze też Wam odradzają usg 3d/4d na prenatalnych? Mój jest strasznie przeciwny, bo podobno są badania, że może uszkadzać neurony dziecku :/
Ja termin mam na 6.07 😊 prenatalne mam 6 stycznia A test NIPT po 13 stycznia mam zrobić 😊

Koniecznie zajrzyj do Sinsay :)
Serio spoko są? Bo ceny mają bardzo przystępne, jak z jakością? Oglądałam online i też mi się podobają, na żywo jakoś nie dotarłam jeszcze,bo jakoś tak się składa, że gdy synowi czeków brakuje to dostaje to, albo coś na ciuchach znajdę i motywacja by iść do galerii spada.

Serio spoko są? Bo ceny mają bardzo przystępne, jak z jakością? Oglądałam online i też mi się podobają, na żywo jakoś nie dotarłam jeszcze,bo jakoś tak się składa, że gdy synowi czeków brakuje to dostaje to, albo coś na ciuchach znajdę i motywacja by iść do galerii spada.

Są bardzo fajne . Na żywo nie wiem czy u Ciebie akurat będę :) bo Kids jest tylko w kilku sklepach w Polsce [emoji6]

reklama
Z samej soli fizjologicznej? Ja dziś też na inhalatorze. Szczęście od Boga że dziś w żłobku nie miałyśmy prądu i odesłane zostały dzieci do domów. Przyjechałam do domu o 14 to nawet obiad zrobiłam - kebabiki. A teraz leżę zdycham

Nie kochana , wrzuciłam sobie mięty, rumianku, melisy i przykryłam się ręcznikiem :)

Do góry