takajedna_87
Fanka BB :)
Najważniejszy przyrost za 2 dni oznacz
Pierwszą betę miałam 109, drugą po 48h 300. Przyrost dobry to wiem, ale który to może być tydzień ? Wg norm z bety ? Normy są od owulacji czy jak podane ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejszy przyrost za 2 dni oznacz
To juz chyba nieważne grunt ze jest przyrostPierwszą betę miałam 109, drugą po 48h 300. Przyrost dobry to wiem, ale który to może być tydzień ? Wg norm z bety ? Normy są od owulacji czy jak podane ?
Najważniejszy jest przyrost nie sam wynik, ale dla przykładu moja beta z czwartku to 14,84 i z dziś 63,82 więc jest to naprawdę wcześna ciąża ok. 3 tydzień a z om. wskazywałoby to na 5/6tc. Przy nieregularnych cyklach tymbardziej ciężko wyliczyć więc tydzień wskaże Ci dopiero lekarz po pomiarach, bo owulacja zawsze mogła się przesunąć i ten termin z om często się nie sprawdzaTo ja już zgłupiałamOstatnią @ miałam 25.09 ... Cykle dość nieregularne, min. 35 max. 42 dni ... Beta ze środy w załączeniu ... Co Wy bardziej doświadczone możecie o tym powiedzieć ? To moja pierwsza ciąża, która trwa i zaczynam głupieć
Zobacz załącznik 1043494Zobacz załącznik 1043494
A ja spie w ciągu dnia dzisiaj drzemka od 16 do 18ja już leżę, jak nie ja. ale już mi się że zmęczenia brzuch spina, czuję skurcze, jakieś klucie.
Mam podobnie w dodatku jak wstawałam strasznie mnie zgieło w prawym jajnikuja już leżę, jak nie ja. ale już mi się że zmęczenia brzuch spina, czuję skurcze, jakieś klucie.