Paulina.zen
Fanka BB :)
Kochana my tez 3 z tego ja mam już 32 lataU nas wiedzą tylko moi rodzice. Czuję, że nikt zachwycony nie będzie. Na razie nikomu innemu nie powiemy, zobaczą sami jak przyjdzie pora
Myśl o sobie . Wy macie być szczęśliwi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana my tez 3 z tego ja mam już 32 lataU nas wiedzą tylko moi rodzice. Czuję, że nikt zachwycony nie będzie. Na razie nikomu innemu nie powiemy, zobaczą sami jak przyjdzie pora
Ehh no właśnie mam tak samoA to czemu? Ze niby 3 to za duzo?

Kochana my sie chyba "znamy" na fb. Wydaje mi sie ze z grupy o chorobach genetycznych dzieciaczkow. Nie pisalas dzis postu o amnio??U mnie bardzo podobna sytuacja, co prawda bez poronien w historii ale ze starszakiem z chorobą genetyczną. Co prawda badania wykazały, że choroba jest de novo - nie odziedziczył jej po nas to i tak zalecana jest amniopunkcja. Dużo zdrówka i sił, w razie gdybyś chciała porozmawiać to zapraszam na priv o każdej porze dnia i nocy - wiem jaki to stres. Tulę [emoji173]
Ja na szczęście nie wiem co to mdłości . W dwóch poprzednich tez nie miałam.Cześć dziewczyny
Ja pospalam do 8 30 ale 2 razy byla pobudka na siku. Poza tym samopoczucie ok wczoraj mialam mdlosci ale przeszlo
Nie ma się co przejmować to sama radość.Ehh no właśnie mam tak samo
Przez nie które problemy pewnie mój nie jest zbyt zadowolony ale mam nadzieję że pójdzie że mną na następną wizytę bo już na pewno już coś będzie więcej widac niż kropeczk
Więc od rodziny od strony M pewnie się nasluchamy![]()
Taaaak pisałam!Kochana my sie chyba "znamy" na fb. Wydaje mi sie ze z grupy o chorobach genetycznych dzieciaczkow. Nie pisalas dzis postu o amnio??
U mnie nie wie nikt z wyjatkiem meza i siostry. I nie bede mowic nikomu, tym bardziej ze czuje ze tym razem tez poronie. Jakos mam takie przeczucia ktore lubia sie sprawdzac. W ciazy z synem czulam ze tym razem sie uda i dziecko sie urodzi. Przy poronieniach nie mialam takiej wizji wrecz odwrotnie. Teraz tez tak mam.
Ja teraz mam tez takie dziwne przeczucie ze się nie uda . Ze pójdę do lekarza okaże się ze pusty pęcherzyk ....Kochana my sie chyba "znamy" na fb. Wydaje mi sie ze z grupy o chorobach genetycznych dzieciaczkow. Nie pisalas dzis postu o amnio??
U mnie nie wie nikt z wyjatkiem meza i siostry. I nie bede mowic nikomu, tym bardziej ze czuje ze tym razem tez poronie. Jakos mam takie przeczucia ktore lubia sie sprawdzac. W ciazy z synem czulam ze tym razem sie uda i dziecko sie urodzi. Przy poronieniach nie mialam takiej wizji wrecz odwrotnie. Teraz tez tak mam.
O to tylko rok różnicy między nami, ja mam 31 latKochana my tez 3 z tego ja mam już 32 lata
Myśl o sobie . Wy macie być szczęśliwi