Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mów hopTo u mnie ciaza 11 [emoji23] i raczej bez wzgledu na to jak sie zakonczy to bedzie ostatnia.
Paulina dlatego nie napisalam ze na pewno [emoji23] bo ta z synem miala juz byc ostatnia i wyszlo jak wyszlo :/
Ja jestem typem wrazliwca. Niby sie nie chce przejmowac a gadanie o mnie brzydactw rozwala mi serce na kawalki. Jakbym miala nadal 15 lat doslownie. Chcialabym sie umiec nie przejmowac. ..
Ja na domiar złego mam nerwice, to dopiero mieszanka wybuchowa - ciężarna z nerwicą. Biedny mój mąż przez najbliższe 9 miesięcyPaulina dlatego nie napisalam ze na pewno [emoji23] bo ta z synem miala juz byc ostatnia i wyszlo jak wyszlo :/
Ja jestem typem wrazliwca. Niby sie nie chce przejmowac a gadanie o mnie brzydactw rozwala mi serce na kawalki. Jakbym miala nadal 15 lat doslownie. Chcialabym sie umiec nie przejmowac. ..

Hahahhhh mój łączy się w bólu z TwoimJa na domiar złego mam nerwice, to dopiero mieszanka wybuchowa - ciężarna z nerwicą. Biedny mój mąż przez najbliższe 9 miesięcy![]()
![]()
![]()