Paulina.zen
Fanka BB :)
Ja już przez samo zrezygnowanie ze słodyczy straciłam 2 kg a dopiero od 10 dni wiem że jestem w ciąży. Staram się nie sięgać po "byle co". Może tędy droga jeść takie ilości jak do tej pory ale zdrowiej.
Otóż to
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już przez samo zrezygnowanie ze słodyczy straciłam 2 kg a dopiero od 10 dni wiem że jestem w ciąży. Staram się nie sięgać po "byle co". Może tędy droga jeść takie ilości jak do tej pory ale zdrowiej.
Spokojnie akurat jestem z tych co mają silną wolę
Ciesze się że nie ciągnie mnie do słodyczy przerzucilam się na wodę i nie głosuje się i nie podjadam jest i tak progres i dużo sałatek
Dziękuję wam dziewczyny ale naprawdę nie mam zamiaru się odchudzac
A jakie to są tłuszczowe śniadania hmmPolecam tłuszczowe śniadania i ogólnie jak najwiecej tłuszczy do chudnięcia![]()
Chociażby jajecznica na boczkuA jakie to są tłuszczowe śniadania hmm
Ja nie umiem jeść śniadań wogole . I to już od kilku lt i za cholerę nie wiem jak się nauczyćno generalnie śniadanie powinno być największe
A ja nie miałam takiej potrzeby. Nigdy rano głodna nie jestem. Kawa i heja na przedszkole i do pracynie wiem co to znaczy "nie umiem jeść śniadania". Ja jak nie zjem śniadania to spada mi cukier, trzesa mi się ręce, tracę koncentrację i mdleje.... :/