Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bio Oil, ale trzeba sparować się najlepiej od początku ciąży, jak już rozstępy się pojawiają to zazwyczaj jest za późnoMacie jakies sprawdzone produkty na rozstepy? Pytam z ciekawosci [emoji846]
smarowalam się Elancylem, bo niby taki zajebisty, a na miesiąc przed porodem, brzuch opadł i i tak mi skóra popekala. Mam na brzuchu i bokach pasy jak tygrysica. ***** dało to smarowanie.Macie jakies sprawdzone produkty na rozstepy? Pytam z ciekawosci [emoji846]
Tak do 20 tygodnia co kilka dni w poprzedniej ciąży, dlatego brałam duphaston i musiałam mieć kontrole co 2 tygodnie do połowy ciąży. Podjedź jak najszybciej do lekarza! Jeśli nie minie to choćby na sor.A miała któraś z Was plamienie krwią? U mnie teraz było takie minimalne, ale brak dodatkowych objawów, nic mnie nie boli. Martwię się strasznie![]()
Dziewczynki czy wy też wpadacie w panikę jak przez kilka godzin nie zaboli Was brzuch, nic nie zakłuje albo piersi przestają boleć ? Ja chyba zwariujea pierwsza wizyta dopiero 19.11