Haha dołączę się do Twojej prośby, bo ja też mam ten wózek w planachOooo to jak przyjdzie to wrzuć proszę jakąś fotkę! Ja właśnie tez planuje ten kupić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha dołączę się do Twojej prośby, bo ja też mam ten wózek w planachOooo to jak przyjdzie to wrzuć proszę jakąś fotkę! Ja właśnie tez planuje ten kupić![]()
kupiłam avent naturalHey dziewczynya myślałyście z jakiej firmy kupicie lub kupiłyście smoczek i butelke?
![]()
Myślałam o tym właśnie. Musimy się ogarnąć i zorganizować sobie miejsce na te wszystkie paczki i rzeczy bo u nas wieczny remont i wtedy go pewnie złożymy@niunia2324 to super!!!A możesz wysłać zdjęcie koloru? Ja też zamówiłam miętowy i jestem bardzo ciekawa, jak wygląda kolor, a ja na mój będę musiała jeszcze kilka tygodni poczekać.
Teraz tak mi przyszło do głowy: a nie chcecie sprawdzić, czy na pewno wszystko z wózkiem ok i nie ma żadnych usterek, żeby w razie czego móc zareklamować?
Ja kupiłam z Tommy Tiipi kiedyś miałam Avent więc czas na zmianę tamte były ok tylko trzeba nie mysc w zmywarce bo zmatowieja ludzie mają takie pomysły i nie sterylizować gotując.Hey dziewczynya myślałyście z jakiej firmy kupicie lub kupiłyście smoczek i butelke?
![]()
A ja się dziś wściekłam. Mój lekarz odwołał wizyty że względu na Koronawirusa... Wszystkie nawet kobiet w ciąży m ciężarne mają tylko do niego wieczorem zadzwonić pewnie bd konsultacja wystawienie l4 itd.. Kuźwa No przez tel się nie dowiem co z moją szyjka... Przed świętami już mnie raczej nikt nie przyjmie ale chyba bd szukac innego lekarza.. Czuję się zostawiona z niczym... Co mi po jego telefonie![]()
Moja lekarka jest super bo napisałam do niej esa a ona ze jak chce suevuspokoic to mogę podjechać w każdej chwili następnego dnia bo w tym momencie jest na dyżurze. Co prawda ona na gabinet w domu. Na szczęście uregulowali się a kolejna normalna wizyta za tydzien. Współczuję stresu.A ja się dziś wściekłam. Mój lekarz odwołał wizyty że względu na Koronawirusa... Wszystkie nawet kobiet w ciąży m ciężarne mają tylko do niego wieczorem zadzwonić pewnie bd konsultacja wystawienie l4 itd.. Kuźwa No przez tel się nie dowiem co z moją szyjka... Przed świętami już mnie raczej nikt nie przyjmie ale chyba bd szukac innego lekarza.. Czuję się zostawiona z niczym... Co mi po jego telefonie![]()