@Martitta88 dzięki tak też myślałam ale w razie czego zapytam lekarza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak będzie swędziało od środka to znaczy że włoski uwierają. Moja sio tak miała.A że na brzuchu swędzi to już w ogóle normalka, bo to dlatego, że się w tym miejscu bardzo skóra rozciąga.
Ja biorę Reni o ono pomaga, z synem też brałam no mleko przestało wystarczać.Dziewczyny, mam taką zgagę od wczoraj, chyba coś mi zaszkodziło... Zgagę mam już od dłuższego czasu i wstrzymywałam się przed braniem czegokolwiek na nią, ale dzisiaj chyba nie wytrzymam, nawet pion nie pomaga. W nocy. Co bierzecie w takich sytuacjach? Poradzicie?
to są moje największe zagwostkiDziewczyny mam pytanie odnośnie ubioru takiego noworodka w lipcuMoże któraś z Was ma już doświadczenie. Czy takiego noworodka to już ubiera się na krótki rękaw jeżeli jest ciepło czy mimo wszystko taki maluszek to na długi rękaw. Do szpitala bierzecie na dlugi czy na krótki czy taki i taki?
Miłego dnia
![]()
kilogram to nie jest dużo, ale jak schudniesz jeszcze to lepiej zadzwoń do lekarza, od tego go masz, żeby rozwiewał Twoje wątpliwościDziewczyny, do tej pory przytyłam 7 kg, a w ciągu ostatniego tygodnia, w 7. miesiącu ciąży, schudłam 1 kg, więc na plusie mam już tylko 6trochę się martwię, że waga idzie mi teraz w dół zamiast w górę. Myślicie, że powinnam skontaktować się w tej sprawie z lekarzem?
Witaj w naszym gronieCześć dziewczyny :-)
Czy można jeszcze do Was dołączyć? Jestem w z woj. pomorskiego i mój przewidywany termin poród to 16 lipca :-)