Martitta88
Fanka BB :)
Co do kokonu, to moja kuzynka właśnie mi poleciła marki Tiny Star. Mówi, że jedyną wadą jest to, że kokon jest dosyć niski, ale mimo wszystko poleca. Mają tam też rożki, ale nie wiem nic o ich jakości.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do kokonu, to moja kuzynka właśnie mi poleciła marki Tiny Star. Mówi, że jedyną wadą jest to, że kokon jest dosyć niski, ale mimo wszystko poleca. Mają tam też rożki, ale nie wiem nic o ich jakości.
No właśnie też mi się bardzo podobają te wzory, już miałam cały koszyk pełny pieluszek, kokonu, rożka, ochraniacza do łóżeczka... I coś mnie jeszcze tknęło żeby poczytać więcej opinii, bo bardzo tanie te rzeczy mają. No i trochę mi czar prysł...
Super, my jesteśmy zapisani na poniedziałek na usg 3 trymestru, więc już nie mogę się doczekaćMiałam dzisiaj usg 3 trymestruMogę odetchnąć bo wszystko ok. Mały waży 1700g. Udało się nawet zrobić 2 zdjęcia buźki, oczywiście po wielkich trudach
Jedynie co to ułożony jest pośladkowo ale mam nadzieję, że jeszcze się przekręci.
Daj koniecznie znać po usgSuper, my jesteśmy zapisani na poniedziałek na usg 3 trymestru, więc już nie mogę się doczekaćto zdjęcie buźki to robione w 4D za dodatkową opłatą czy to takie normalne usg tak pięknie pokazało?
Super!Miałam dzisiaj usg 3 trymestruMogę odetchnąć bo wszystko ok. Mały waży 1700g. Udało się nawet zrobić 2 zdjęcia buźki, oczywiście po wielkich trudach
Jedynie co to ułożony jest pośladkowo ale mam nadzieję, że jeszcze się przekręci.