Martitta88
Fanka BB :)
A ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyły
ja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post" 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja malutka w 30+0 ważyła już 1700g. A tydzień wcześniej w 28+6 ważyła 1500.A ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyłyja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post"
![]()
A ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyłyja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post"
![]()
Będzie dobrzeMi się jeszcze nie zdażyło, żeby ktoś mnie wpuścił w kolejkę, jestem mocno niewidzialnaa toczę się jak kaczucha, brzuszek też ewidentny bo w końcu już 31+5
Co do wagi to w 30+4 synek ważył 1650g, za tydzień mamy wizytę- zobaczymy, mam nadzieję, że urósł bo ja jestem wcześniakiem z 35tc, co prawda miałam ponad 3 kg ale mimo wszystko stres jest bo skróciła mi się szyjka także zobaczymy
Mieliśmy w 32+4 około 2200A ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyłyja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post"
![]()
No naprawdę długo. Ja bym chyba nie wytrzymałaA ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyłyja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post"
![]()