@Hania będzie mamą tyle już wytrzymałam w domu bo prawie całą ciaze to juz, teraz wolę przeczekac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ile kosztował? Gdzie wyrwałaś?
To ile kosztował? Gdzie wyrwałaś?
No ale jednak jest różnica między końcem maja a czerwcaJa własnie dziś odebrałam paczkę ze smyka i apteki, więc wreszcie mam już wszystko i biorę się za pranie i prasowanie. Na razie wstawiłam jedna pralkę a jeszcze tyle tego zostałoTorby też jeszcze nie spakowałam ale od poniedziałku się za to biorę bo nagle strasznie mało czasu się zrobiło do tego lipca tym bardziej nastraszyla mnie moja Pani doktor, która powiedziała "kochana termin masz na lipiec ale ty już pod koniec czerwca bądź gotowa bo poród 2 tyg wcześniej to też w terminie" i tak nagle zaczęłam panikować
![]()
No właśnie dlatego ja zaczęłam się stresować tym czasem bo jak pisałam Wam wcześniej mnie jeszcze przeprowadzka czekaNie stresujcie mnie dziewczynyu mnie jeszcze ok miesiąca remont wszystko jak kupiłam tak pochowałam do pojemników. Jak tak was czytam to chyba Nie długo zacznę prac i chować żeby po remoncie już było to z głowy. Już do mojego powiedziałam ze chyba po zakończeniu remontu pierwsze co zrobie to spakuje walizkę żeby być gotowa w razie w
![]()