Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja dziś myślałam że mi wody odeszły tak się że mnie sączyło na izbie okazało się że nie i że pewnie to uplawy od infekcji. Ale powiem Wam że dobrze ze juz miałam torbę naszykowana tylko się ubrałam i rura do szpitala.
Trzymaj sięNo ja nie brałam wcześniej magnezu ale kazał mi teraz bo mam ten ból w pachwinie i faktycznie w cocy jest teraz niewiele lepiej, ale lepiej. Nadal boli ale do przeżycia.
Jezu Chryste! Trzymaj nam Się tam!Dziewczyny ja dziś myślałam że mi wody odeszły tak się że mnie sączyło na izbie okazało się że nie i że pewnie to uplawy od infekcji. Ale powiem Wam że dobrze ze juz miałam torbę naszykowana tylko się ubrałam i rura do szpitala.
Nic się nie martw. To nie musi być grzyb tylko jakieś tam bakterie. W zależności od infekcji dostaniesz antybiotyk. Ja też brałam akurat Duomox. Infekcje trzeba leczyć bo jak mi tłumaczono wpływa na wytrzalosc tego worka owodniowego. Będzie git. Nie stresuj się!No że mnie bardzo leci i w środku są już żółte uplawy najprawdopodobniej jakiś grzyb masakra![]()