Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się właśnie położyłam, ale spać nie mogę :|spicie już? ja dopiero z lodówki wyszłam :/
już mnie głowa z głodu rozbolala, no taka bida.
Dzien dobry [emoji846] ja slabo spalam-nowe miejsce albo przezywalam za bardzo sytuacje. Jak to bywa w szpitalach-jestem juz po porannych badaniach i czekam na sniadanie wraz z wizyta. Podbrzusze boli, rozowy sluz jeszcze jest... CzekamyDzień dobry. Jak minęła noc? Mi nie fajnie... Jest tak rano a spać nie można. Bolało mnie podbrzusze to wzięłam no spa A teraz mam zgagę nosz nie miłe uczucie.
Trzymam kciuki. Ja już powoli wstaje z wyrka Tak mi się strasznie chce spaćDzien dobry [emoji846] ja slabo spalam-nowe miejsce albo przezywalam za bardzo sytuacje. Jak to bywa w szpitalach-jestem juz po porannych badaniach i czekam na sniadanie wraz z wizyta. Podbrzusze boli, rozowy sluz jeszcze jest... Czekamy
Rozumiem Twoj bol. Mi tez by sie nie chcialo wstawac...Trzymam kciuki. Ja już powoli wstaje z wyrka Tak mi się strasznie chce spać