Paulina.zen
Fanka BB :)
Hmmmm tzn ciezkie pojecie czy Moja zgrana,,;(
Ze str mojej raczej nie ... klotnia poszlo o majatek babci [emoji25]
Str meza super sa na szczescie
Ja jak pomyśle ze mam się widzieć z ojcem mojego A to aż mnie telepie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak narazie to praktycznie siedzę drugi tydzień w domu3 dni byłam w pracy i urlop i na urlopie ospa po raz drugi
![]()
Mi wychodzi na 12 lipcastarsza córkę urodziłam 5 lipca w dzień młodsza 23.10 przed 24
Od razu polecę Ci kąpiel w nadmaganianie potasu(tylko Ty w ciąży nie możesz w tym kapać)Wlasnie tez cxekam na ospe;// corka zaczela dwa msce temu dopiero ma 2.5 roku
Jestesmy po anginie ,,, virusy szybko mozna zalapac
Od razu polecę Ci kąpiel w nadmaganianie potasu(tylko Ty w ciąży nie możesz w tym kapać)
I piankę do smarowania . Te pudrowe maści czy płyny to masakra
Haha. U mnie najstarszy jest dziadek, ktory od kilku lat uwaza ze wszyscy chca go otruc, zabic i inne rzeczy. Wiec swieta sa zabawne. Czlonkowie rodziny albo cwaniaki, albo chamy... Jednostki sa zyczliwe. Rodzina meza rowniez idealna nie jest. Na pokaz super, pozniej niezbyt...U mnie tez zawsze rodzinnie ale w tym roku każdy sobie. Mama już ma chyba dość wszystkich po kolei. Brat ma pierdolnieta żona i wkurwiaja we dwoje wszystkich dookola[emoji23]
Ale chyba z siostra zrobimy sobie wspólne święta. Chociaż nie ukrywam ze zrobiłabym w domu sama
Nie polecam u nas pęcherz na pęcherzu. Tragicznie to wygladaKurde oby nie przyszla[emoji25][emoji25][emoji110]
Haha. U mnie najstarszy jest dziadek, ktory od kilku lat uwaza ze wszyscy chca go otruc, zabic i inne rzeczy. Wiec swieta sa zabawne. Czlonkowie rodziny albo cwaniaki, albo chamy... Jednostki sa zyczliwe. Rodzina meza rowniez idealna nie jest. Na pokaz super, pozniej niezbyt...
U mnie w razie co na bank cesarka bo mialam juz 2. Wiec tez conajmniej 2 tyg wczesniej czyli poczatkiem lipca.Mi 10/7 ... syn 22/6, jesli bede miec cc a 95% tak to mozliwe porod tez czerwiec lub poczatki lipca