Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeCześć dziewczyny!
W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski, chociaż ta druga taka bledziutka. We wtorek byłam u gina ale ten tylko pokazał na usg czarna kropkę i powiedział że to może być ciąża ale nie musi. Wczoraj zrobiłam betę i dzisiaj wynik 1200. Także jestem w ciąży. Nie wiem czy się bardziej cieszę czy boję ( pomimo że ciąża planowana). Mam już 2 dzieci :córka 15 syn 8, zawsze marzyłam o trójce dzieci ale jakoś zawsze "coś" przeszkadzalo- praca, mieszkanie itp.
Przy betcie 1500 dopiero cos widac na usg, ja zaczynała od 55 bety, spokojnie grunt ze jest przyrostBeta 300, jutro powtorka. Lekarz mowi ze to jest bardzo wczesna ciaza. Zyczyl jak najlepiej. Zastanawia mnie fakt, jak to jest ze niektore maja tak wysoka bete a ja tak niska...
Cześć dziewczyny!
W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski, chociaż ta druga taka bledziutka. We wtorek byłam u gina ale ten tylko pokazał na usg czarna kropkę i powiedział że to może być ciąża ale nie musi. Wczoraj zrobiłam betę i dzisiaj wynik 1200. Także jestem w ciąży. Nie wiem czy się bardziej cieszę czy boję ( pomimo że ciąża planowana). Mam już 2 dzieci :córka 15 syn 8, zawsze marzyłam o trójce dzieci ale jakoś zawsze "coś" przeszkadzalo- praca, mieszkanie itp.
Beta 300, jutro powtorka. Lekarz mowi ze to jest bardzo wczesna ciaza. Zyczyl jak najlepiej. Zastanawia mnie fakt, jak to jest ze niektore maja tak wysoka bete a ja tak niska...
W ktorym tc jestes?Przy betcie 1500 dopiero cos widac na usg, ja zaczynała od 55 bety, spokojnie grunt ze jest przyrost![]()