reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Cześć dziewczyny!
W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski, chociaż ta druga taka bledziutka. We wtorek byłam u gina ale ten tylko pokazał na usg czarna kropkę i powiedział że to może być ciąża ale nie musi. Wczoraj zrobiłam betę i dzisiaj wynik 1200. Także jestem w ciąży. Nie wiem czy się bardziej cieszę czy boję ( pomimo że ciąża planowana). Mam już 2 dzieci :córka 15 syn 8, zawsze marzyłam o trójce dzieci ale jakoś zawsze "coś" przeszkadzalo- praca, mieszkanie itp.
Gratulacje! Ciesz się :) fajną będziesz mieć różnice wieku między dziećmi. Jedno pójdzie na studia a drugie do żłobka :)

Lekarz mowi ze ciaza jest mloda i jakby nie patrzec-to sie zgadza. Wg lekarza do zagniezdzenia doszlo miedzy 3-4.11. I teraz patrzcie:
5.11 beta negatywna
8.11 beta 44
12.11 beta 141,30
14.11 beta 300
No to na moje oko bardzo dobry przyrost.
Nie wiem od czego to zależy, że jedni startują z 20-40 a inni od razu mają sto lub więcej. Ale normy są bardzo szerokie i ważne, ze się w nich mieścimy :)

No to odebrałam wczoraj wyniki
HCV reaktywny
Glukoza 102
I jakieś bakterie w moczu
Pozostałość wporzadeczku
Tylko martwi mnie glukoza :-( :( czy ktoś wie jak to zbić zaznaczę że to ja się do tego przyczyniłam bo kupiłam herbatę z cukrem no ale tak mną rzucało że musiałam

Kochana ja wczoraj robiłam bete 355,0 okres jak w zegarku 11 go zawsze i owulacja zazwyczaj 29
U mnie okres mial byc 9, owulacja 26. Zdaniem lekarza zagniezdzenie doszlo po 10 dniach. Uff a juz sie balam ze ja jestem takim przypadkiem
Ja jestem juz w 7 :) mam juz za soba usg z bijącym serduszkiem teraz IDE 25 listopada to juz będzie 9 tydzień. Przyrost jest dobry jutro Cie wypisza;)
Aha, rozumiem. Mam nadzieje ze jutro pojde do domu choc moga zostawic na jeszcze jedna dobe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry