Karusia18192
Fanka BB :)
A i wiecie co? Moja mama jest zerowym wsparciem dla nas, wręcz nie cieszy się że jestem w ciąży. Ale już rozgłasza, że będzie babcią po raz trzeci. Prosiłam o dyskrecję ale co tam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przybij piątkę moja tez nie pała entuzjazmemA i wiecie co? Moja mama jest zerowym wsparciem dla nas, wręcz nie cieszy się że jestem w ciąży. Ale już rozgłasza, że będzie babcią po raz trzeci. Prosiłam o dyskrecję ale co tam...
Hej, moje dzieciaki dziś przespały całe noce w swoich łóżkach, więc i ja w miarę wyspana. Koło południa jedziemy do alergologa, więc przed wyjazdem na szybko pierogi, a wieczorem pewnie coś zamówimy. U mnie dziś meeega mdłości. Postanowiłam w następnym tygodniu przejść się do innego lekarza. No niestety nie wytrzymam do Mikołaja.
Niestety ona się z naszym zdaniem nie liczy. Jak jej zwracam uwagę to się obraża... Dla niej jest najważniejsze, żeby inni uważali ją za super babcię. Poszła do drugiej pracy już parę lat temu i zgadnij co mówi: musiała iść bo przecież musi MI pomagać. Zaznaczam, że w żaden sposób nie pomaga, ani finansowo, ani w opiece. Poszła do drugiej pracy żeby mieć na swoje zachcianki (ubrania i buty w czterech dużych pokojach, są wszędzie po prostu). Wkurza mnie to, bo opowiada mega głupoty. Radzimy sobie sami, w tym roku kupiliśmy mieszkanie, dzieciaki mają wszystko czego potrzebują. Nigdy nie prosiliśmy o pomoc rodziców. Pewnie, nie wyjeżdżamy co roku na mega wakacje, ale jeździmy z Maluchami do zoo, nad zalew czy w inne ciekawe miejsca. Tylko przez to co opowiada wychodzimy na nie wiadomo kogo, bo przecież musiała przez nas iść do drugiej pracy.Przybij piątkę moja tez nie pała entuzjazmem
A może z nią porozmawiaj żeby Wy nie chcecie wszystkim doookola mówić i ze to Wasza decyzja i prosiliśmy o uszanowanie
U nas tradycyjne ruskieJakie pierogi będziesz robić ? Ja mam ochotę ze szpinakiem albo kapusta i grzybami
nie zakoczylo sie dobrzeJak się zakończyło zle przyrastanie bety w poprzednich ciążach? Ja się staram się martwić ale okropnie się stresuje, nie wiem czego mam się spodziewac [emoji17]
Mooocmo trzymam kciukiHej kobietki. U mnie krwawienie ustapilo po 1 dniu wiec dzis ide sprawdzic u polskiego ginekologa co sie stalo. Na pewno nie poronilam bo wiem jak wyglada poronienie samoistne. Boje sie cholernie ze moze to ciaza pozamaciczna, albo w bliznie po cesarce, ze znow zle sie rozwija (takie krwawienia mialam tylko przy bardzo zle rokujacych ciazach). Dzis dopiero 5+4 wiec zobaczymy co pan ginekolog na to. Nie mialam w planie tej wizyty ale nie mam wyjscia. Nie chce znow chodzic z martwa ciaza ponad miesiac czy dluzej. Trzymajcie kciuki co by nie bylo zeby bylo w miare ok.
Trzymam mocnoHej kobietki. U mnie krwawienie ustapilo po 1 dniu wiec dzis ide sprawdzic u polskiego ginekologa co sie stalo. Na pewno nie poronilam bo wiem jak wyglada poronienie samoistne. Boje sie cholernie ze moze to ciaza pozamaciczna, albo w bliznie po cesarce, ze znow zle sie rozwija (takie krwawienia mialam tylko przy bardzo zle rokujacych ciazach). Dzis dopiero 5+4 wiec zobaczymy co pan ginekolog na to. Nie mialam w planie tej wizyty ale nie mam wyjscia. Nie chce znow chodzic z martwa ciaza ponad miesiac czy dluzej. Trzymajcie kciuki co by nie bylo zeby bylo w miare ok.