Karusia18192
Fanka BB :)
Moje niestety za małe na kino, ale Elsa koniecznie ma znaleźć się pod choinkąWitam z rana
Kawka już pita
Dzieci powoli wstają i do przedszkola a po południu jedziemy na elze dwójkę ,
Byłyście może już?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje niestety za małe na kino, ale Elsa koniecznie ma znaleźć się pod choinkąWitam z rana
Kawka już pita
Dzieci powoli wstają i do przedszkola a po południu jedziemy na elze dwójkę ,
Byłyście może już?
Mi też mają przyjść ostatnie prezenty pod choinkę i w końcu będę mieć wszystkoDzień dobry Serdelki
Ja nawet nockę przespałam !! Ale teraz sobie poleze z kawusia. Stary zawiózł młoda wiec można poleniuchować
CEkam na paczuszkę dzisiaj bo zamówiłam świeczki i już się nie mogę doczekać
Oby dzisiejszy dzień był nudny dla nas wszystkich bez żadnych stresów dziewczyny !
@Zabajona ale huśtawka podziwiam Cię ❤
Bbbbrrrrrr ja wczoraj miałam pobieranaDzień dobry
Ja właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi. Cały kompleks badań do wykonania przede mną.
Miłego dnia i samych dobrych informacji![]()
grupa krwi odpada jeśli masz z poprzedniej ciąży, chyba że czynnik minus, czyli np AB Rh - bo z tym minusem coś tam cos tam,nie miałam na rozyczke i te. choroby zakaźne wieku dziecięcego, tylko zapytał czy były wg poprzednich badań. Teraz tylko ogólna morfo, mocz, toxo, HIV, hcv czy hpv i chyba tyleA słuchajcie czy w każdej ciąży robią wszytskie badania jak w pierwszej?
Bo ja np mam wszystkie wyniki z pierwszej i drugiej ciąży i zastanawiam się bo w sumie nie pamiętam czy wszytskie trzeba robić czy coś jest ważne dłużej??