Karusia18192
Fanka BB :)
Plucz gardlo ciepla woda z sola. A na przeziębienie dobre ciepłe mleko z czosnkiem, maslem i miodemDziewczyny dopadło mnie przeziębienie, katar, kaszel i ból gardła. Jestem w 8 tygodniu
Co polecacie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plucz gardlo ciepla woda z sola. A na przeziębienie dobre ciepłe mleko z czosnkiem, maslem i miodemDziewczyny dopadło mnie przeziębienie, katar, kaszel i ból gardła. Jestem w 8 tygodniu
Co polecacie?
To są tytuły które ja ostatnio przeczytałamMam dzisiaj tak samo... totalny zgon.. już mi się zaczyna w tym łóżku nudzić i chyba przejrzałam już cały internet, książki przeczytałamdziewczyny polecicie mi jakąś fajną książkę - thriller psychologiczny/ dramat? Lubię czytać mocne książki, takie prawdziwe, nic fantasy
![]()
A ja plucze gardlo woda z woda utlenionaPlucz gardlo ciepla woda z sola. A na przeziębienie dobre ciepłe mleko z czosnkiem, maslem i miodem
Za zamkniętymi drzwiami- polecamMam dzisiaj tak samo... totalny zgon.. już mi się zaczyna w tym łóżku nudzić i chyba przejrzałam już cały internet, książki przeczytałamdziewczyny polecicie mi jakąś fajną książkę - thriller psychologiczny/ dramat? Lubię czytać mocne książki, takie prawdziwe, nic fantasy
![]()
Ja rozpalilam sobie świeczki w salonie , włączyłam świąteczne piosenki i siedzę pije herbatkę i się relaksuje[emoji2] tego mi było trzeba [emoji2]
Jeszcze lampka wina by się przydała [emoji6]
Czytałam, to właśnie takie które najbardziej lubięA książki to PERFEKCYJNA ŻONA i ZA ZAMKNIĘTYMI DRZWIAMI