Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
13 tc@Paulina.zen rzeczywiście widoczny już brzuszek, który to tydzień?
U mnie jeszcze nic nie widać a już się rozglądam za wygodnymi galotami13 tc![]()
Mi się nie wbija i są w miarę ok. Ale tez muszę się za czymś porozgląda tylko przeraża mnie noszenie spodni tych z psem.
Tez marze o kieckach już
Ps. Ma któraś z Was IPhone??
U mnie jeszcze nic nie widać a już się rozglądam za wygodnymi galotami
Mam iphona, a o co chodzi?
Musisz wejść w ustawienia, kliknąć swoje ID (to zazwyczaj to pierwsze, u mnie imię i nazwisko), wybrać iCloud i zaznaczyć dostęp do zdjęć (załączam screena), zdjęcia się zaczną transferować.Jak przerzucić zdjęcia z galerii na Icloud? Da się to jakoś ogarnąć ?
Moja siostra miala dla synow cabriofixa i obu dlugo w nich wozila bo pierwszego 17 miesiecy a drugiego 15 miesiecy. Często niestety maluchy wyrastaja wzrostem bo do 13 kg ciezko dobic przecietnemu roczniakowi. My nie chcemy bazy do fotelika bo kolejny fotelik mamy juz z kompletna baza wiec lupinke chcemy na pas bo tak tez jest bezpiecznie a bazy nie bedziemy potrzebowac do nastepnego fotela. Dualfix nie nadaje sie jako pierwszy fotelik.My mamy skośne kanapy i maxi cosi cabriofix z bazą dało się bezpiecznie zamontować. Teraz kupiliśmy britax romer dualfix i size i chyba żałuję, że nie mieliśmy go od początku. Maxi cosi ok, ale do wagi ok. 8, 9 kg., gdy mała była cięższa, miałam wrażenie, że jest jej ciasno. A powinien służyć podobno do wagi ok. 13kg. Britax jest niestety dużo droższy, ale też bezpieczniejszy, wygodniej włozyc dziecko, jest mu super wygodnie, no i można pociechę długo wozić tyłem do kierunku jazdy. Jakość wykonania również super. Minus jest taki, że nie może służyć jako nosidełko. Na pewno mogę go polecić jako drugi fotelik.