Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Witaj @alma43. Co Ty nam tu wypisujesz że nie ten wiek, ja mam 37, może inna sytuacja bo pierwsze dziecko a to się człowiek spala nad wszystkimHej!!! Na początku się przywitam!!! Może nie będę tu częstym gościem bo nie ten wiek ale napisze cos o sobie na początku. To moja 3 ciąża, ale przerwy między nimi duże córka najstarsza będzue miała 16 lat w październiku. Syn 9 w listopadzie, a teraz będzue synek w lipcu mimo wieku mam 42,5 roku i niespodzianki od Boga w postaci bobo czuję się jakbym miała 27 lat i była w pierwszej ciąży. Ja też późno urodzona wiec tradycją rodzinna podtrzymana - moja mama miała 4t lat jak mnie urodziła dxus na 87 i daje rade jeszxze na chodzie. U mnie zero mdłości, nic tylko zgaga i brak okresu yo objawy ciąży. Wszyscy dowiedzieli się o niej na początku dxieci po 13 tygodniu i badaniach oreanatanych po 35 roku obowiązkowe. Nie wyszły dobrze, ale dla mnie nie ma to znaczenia bo i tak bym ciąży nie usunęła. Ufam Bogu bo on dał nam taka niespodziankę i tylko od niego zależy co dalej w pełni mu ufam. Teraz jestem w 25+3d.ostatnio napina mi się brzuch biorę skopolan Misia nie pomaga a po niej tylko mocniejszą zgaga. Mam też mała cukrzycę ciążową bo przy pierwszym badaniu cukru kocham słodkie miałam 120 na czczo, potem była krzywa cukrzycowa wyszło ok ale i tak bam w Wawie na konsultacjach obowiązkowych na Karowej i mam trzymać dietę oraz mierze cukier 4 razy dziennie. Co ma plusy bo przytyłam tylko 5 kg. A nie nelze do najlżejszych teraz. Jak macie jakieś pytania piszcie śmiało odpowiem. Pozdrawiam Wszystkie. Jak byłam w ciąży z synem miałyśmy też grupę na Baby boom tera. Mamy N FB i mamy do dziś kontakt ze sobą. Przed 4 lata nawet co toku się spotykałyśmy na zlotach.