Martitta88
Fanka BB :)
Ooo, to dzień po mnie
super, że wszystko ok
ale to dziwne, bo ja mam termin na 12.07 a dziś u mnie 30+1 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgubiłam wątek i nie wiem czy o tym gadałyście, dołączam się do pytaniaA powiedzcie mi czy któraś z was będzie bankować krew pępowinowa ?
czy wiecie może czy w ciąży można stawiać bańki? rozchorowałam się i już nie wiem czym się leczyć, a ewidentnie poszlo mi w oskrzela i stąd mniej konwencjonalny pomysł
Bo wg. moich obliczeń czyli 29t6d powinnam mieć termin na 15 lipca ale usg wg. parametrów wyszło, że na 13 lipca.Ooo, to dzień po mniesuper, że wszystko ok
ale to dziwne, bo ja mam termin na 12.07 a dziś u mnie 30+1
![]()
no tak, przy gorączce to antybiotyku ciężko uniknąć, ja gorączki nie mam, szukam info konkretnie o bańkachJa byłam chora ok 16tc i tez poszło mi na oskrzela to dostałam antybiotyk. Tyle ze mnie tak położyło ze miałam gorączkę 39 stopni to pewnie stad decyzja lekarza o antybiotyku. Nigdy mnie tak nie rozłożyło
mi lekarz powiedział, zę jak z usg wychodzi tylko kilka dni różnicy to trzymać się daty z miesiączkiBo wg. moich obliczeń czyli 29t6d powinnam mieć termin na 15 lipca ale usg wg. parametrów wyszło, że na 13 lipca.
Racja, już kiedyś o tym wspominałaśBo wg. moich obliczeń czyli 29t6d powinnam mieć termin na 15 lipca ale usg wg. parametrów wyszło, że na 13 lipca.
szalona! będziesz miała jedno święto do obchodzenia mniejRacja, już kiedyś o tym wspominałaś
Ja bym bardzo chciała urodzić w terminie, bo to rocznica naszego ślubuale wiem, że mało która kobieta rodzi dokładnie w terminie.
No właśnie u mnie jest ten problem, że nie mam terminu wg. OM bo karmilam synka i nie miałam unormowanego cyklu, więc u mnie termin jest ustalany od początku wg. USG więc sama nie jest pewna dokładnie jaki to będzie termin faktyczniemi lekarz powiedział, zę jak z usg wychodzi tylko kilka dni różnicy to trzymać się daty z miesiączki