reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

🙈
Jeszcze śmierdzi farbą. Wietrzy się.
Jest spoko, lekkie.
Fajneee, fajny kształt, taki trochę barokowy :D
Od spodu ma taki materiał jak widać na boku. Nie czuć w dotyku żeby w środku była jakaś guma czy cerata. Dość przyjemna w dotyku. Zakładana jest jak prześcieradło.

Ja zamówiłam dokładnie ten sam.

reklama
Fajneee, fajny kształt, taki trochę barokowy :D

Ja zamówiłam dokładnie ten sam.
No takie fikuśne to wyrko, ale podobało mi się też. Bardzo ładne też jest wyrko Misza, wygooglujcie sobie, ale nie z Woodies. Tylko ta cena... A to jest stylem podobne, nie było najtańsze, no ale co tam. Dla tej jedynej.. 🙈😉
Dzięki dziewczyny. Pojadę do Ikei i obczaję organoleptycznie te nakładki 😂
Po prostu kiedyś kupiliśmy dla nas taką gumowaną podkładkę i wierzcie mi, strasznie się śpi na czym. Takim nieprzewiewnym.
Wolę np zrezygnować z niekapki a mieć odpinane poszycie do prania w materacu i prac na potęgę niż żeby się męczyła na gumie.

tez zamawiałam z gemini. Niestety termometru bezdotykowego teraz nie idzie nigdzie dostać albo w cenie jak za złoto. Przed wirusem były po ok 100 a teraz nawet 400😱
O matko zupełnie nie pomyślałam o tym, że ceny tak poszybuja. A miałam kupować w lutym juz bo upatrzyłam model, ale sobie myślałam po co tak wcześnie. ... to teraz mamy ceny 200% wyższe 😣

Dokładnie, te termometry masakra- my wzięliśmy na razie w zestawie z Aventu zwykły, jak zejdą ceny to dopiero kupimy ten bezdotykowy 😒

No takie fikuśne to wyrko, ale podobało mi się też. Bardzo ładne też jest wyrko Misza, wygooglujcie sobie, ale nie z Woodies. Tylko ta cena... A to jest stylem podobne, nie było najtańsze, no ale co tam. Dla tej jedynej.. 🙈😉
Dzięki dziewczyny. Pojadę do Ikei i obczaję organoleptycznie te nakładki 😂
Po prostu kiedyś kupiliśmy dla nas taką gumowaną podkładkę i wierzcie mi, strasznie się śpi na czym. Takim nieprzewiewnym.
Wolę np zrezygnować z niekapki a mieć odpinane poszycie do prania w materacu i prac na potęgę niż żeby się męczyła na gumie.

to teraz dałaś mi do zastanowienia czy my na swoje łóżko nie kupiliśmy własne takiej sztuczniejszego ochraniacza. Ale nawet nie wiem w której jest torbie to nie szukam 😂

Dokładnie, te termometry masakra- my wzięliśmy na razie w zestawie z Aventu zwykły, jak zejdą ceny to dopiero kupimy ten bezdotykowy 😒

ja Jeszcze przed ciąża chciałam taki kupić ale wiadomo -a po co nie jest Tak potrzebny Itp to teraz by się przydał. Pytałam kiedyś babki w aptece czy jakieś się nie uchowały i mówiła ze ogólnie są braki w Polsce i teraz są jakieś ściągane z Chin i pewnie stad te ceny. Raz znalazłam cudem za 106 i nie zdążyłam zapłacić i ktoś mnie ubiegł. Dosłownie sekundy 😂

czuję się jak wieloryb, żebra mnie bolą, sapię, brzuch mi świat zasłania, przetaczam się na łóżku, człapię niezgrabnie, a jak coś mi spadnie to 3 razy minę zanim zdecyduję się podnieść, do tego marudzę na każdym kroku...to chyba jakiś kryzys, a mój mąż się cieszy, że nareszcie widać że w ciąży jestem odkąd mi brzuch urósł i jest wielce dumny... oto ciąża z pkt widzenia kobiety i mężczyzny :)

Ja się czuję podobnie do Ciebie, za to mój bardziej niż być dumny, to się podśmiewa , że taka niezgrabna jestem i mówi do mnie "grubasku" 🙈😅 dobrze, że mam dystans do siebie, bo inaczej bym go udusiła brzuchem haha

reklama
czuję się jak wieloryb, żebra mnie bolą, sapię, brzuch mi świat zasłania, przetaczam się na łóżku, człapię niezgrabnie, a jak coś mi spadnie to 3 razy minę zanim zdecyduję się podnieść, do tego marudzę na każdym kroku...to chyba jakiś kryzys, a mój mąż się cieszy, że nareszcie widać że w ciąży jestem odkąd mi brzuch urósł i jest wielce dumny... oto ciąża z pkt widzenia kobiety i mężczyzny :)
Hehe... Ja też coraz bardziej odpuszczam podnoszenie przedmiotów z ziemi. Chociaż z naszej 2ki to ja zwykle to robiłam.
U mnie za dnia dobrze za to w nocy mam masakry. Boli mnie ta pachwina, lekarz mówi że macica rotuje i to od tego. Ja natomiast w nocy mam wrażenie jakby miednica miala mi pęknąć. Jestem dzisiaj padnięta bo młoda dała mi w nocy popalic. 2 dni walczyła na wskoczenie na pozycję.
I w końcu jej się udało. Jest głowa w dole, oczywiście jeszcze 10 razy się to pewnie zmieni. Brzusio wypchlo. Podobno magnez i żelazo mam brać. Żelazo bo spadła mi hemoglobina, a magnez na tą pachwinę.
Taka ciekawostka dziewczyny. Odstawiam Mama DHA bo przetestowałam ostatnio i to od tych suplementów mam zgagę straszną. Wystarczy że 1 dzień nie wezmę i jak ręką odjął.

Do góry