Maria_0701
Fanka BB :)
Dokładnie za 4 dni ciąża będzie całkowicie donoszona, także można śmiało rodzic!I ja po wizycie. U mnie 36+3, szyjki już prawie nie madr powiedział, żeby wytrwać jeszcze 4 dni i będzie super. Mała waży 3100 g.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie za 4 dni ciąża będzie całkowicie donoszona, także można śmiało rodzic!I ja po wizycie. U mnie 36+3, szyjki już prawie nie madr powiedział, żeby wytrwać jeszcze 4 dni i będzie super. Mała waży 3100 g.
Od kilku dni ciągnie mnie brzuch na dole bardzo, czasem bóle z kręgosłupa, dziwnie się czuję niedobrze mi. Ale tak też może być normalnie długo przed porodem więc staram się nie nakręcać. Zwłaszcza że ja mam mieć CC 3.07. więc najlepiej by było, żeby wytrwać do tego dnia.Łooooo, czyli już też będziesz rodzic? Ja mam 36+4, ale nie wiem jak szyjka, bo mój lekarz tego nie sprawdzała czujesz jakieś szczególne objawy?
A jak u Was wygląda przygotowanie męża /partnera do porodu? [emoji85] [emoji846]
Jak tak mam od kilku dobrych dni dzień dzień noc noc. Lekarz mówi ze to każdego dnia mogę rodzic a narazie nisza..... 38tc w omOd kilku dni ciągnie mnie brzuch na dole bardzo, czasem bóle z kręgosłupa, dziwnie się czuję niedobrze mi. Ale tak też może być normalnie długo przed porodem więc staram się nie nakręcać. Zwłaszcza że ja mam mieć CC 3.07. więc najlepiej by było, żeby wytrwać do tego dnia.
Ja będę miała 25.06Dziewczyny czy któraś z Was będzie mieć CC?
To też już tuż tużJa będę miała 25.06